Reinier Hagoort

JO14-1 pakt eerste punten in 1e klasse

Het was nog lang spannend of en hoe het debuut van de JO14-1 in de eerste klasse zou gaan plaats vinden. Om 10:15 was de aftrap en kon de krachtmeting gaan beginnen. Breukelen was vanaf het begin af aan bij de les en gaf Zwaluwen weinig ruimte. Af en toe wist de snelle spits van Utrecht uit te breken, maar vond het net, gelukkig, niet. Halverwege de eerste helft zorgde Toni dat Jelle alleen voor de keeper kwam en Jelle schoot de bal achter de keeper 1 – 0.
Jongens onder 14-1 ongeslagen winterkampioen

Vorig jaar startte onze jongens in de 2e klasse en lukte het allemaal niet. Dit resulteerde in een degradatie naar de 3e klasse. Hier werden ze toen overtuigend kampioen. Begin dit jaar startten ze weer in de 2e klasse en was het de vraag wat zou het dit jaar gaan worden. Na enkele wedstrijden was het al duidelijk. Het werd een vliegende start en onze jongens zette de een na andere tegenstander met dubbele cijfers aan de kant.
JO13-1 Kampioen in de derde klasse

De jongens JO13-1 waren afgelopen week al kampioen geworden, maar er stond zaterdagmorgen nog een wedstrijd op het programma tegen Hertha. Op het hoofdveld werd om 11:00 uur afgetrapt en Jelle opende al vroeg de score voor Breukelen, 1 – 0. Maxim nam vervolgens de volgende 3 treffers voor zijn rekening, waarvan de 3e ontstond uit een zeer goede pass van Thomas op de voorhoede. De tweede helft was er een enkele uitbraak van Hertha, waaruit een 100% scoringskans net voor de lijn werd weggehaald door de verdediging van Breukelen.
Spannende wedstrijd JO13-1 tegen de Vecht

Het einde van het seizoen nadert en zo ook de ontknoping in de 3e klasse van de voorjaarscompetitie. Naast een derby was het een rechtstreeks duel om het kampioenschap tussen de nummers 1 en 2 uit de competitie. In een druilerig weer hadden naast de 2 teams de supporters van beide kampen verzameld om het hoofdveld waar om klokslag 10:00 uur de aftrap plaats vond. Onze jongens gingen er gelijk voor, maar het lukte telkens net niet en De Vecht gaf goed weerstand, wat af en toe een gevaarlijk moment voor de goal van Job bezorgde.
JO13-1 doet goede zaken in Laren

Na een week geen wedstrijd en twee vakantieweken voor de jongens met weinig trainen moest er vanmorgen gevoetbald worden in Laren. Na een toeristische route genomen te hebben door diverse wegwerkzaamheden, kwamen we bijna allemaal net op tijd voor de aftrap aan. Het zonnetje scheen lekker en dat was een voorteken voor een lekkere pot voetbal. Breukelen begon goed aan de wedstrijd, maar mistte net de scherpte. Dat zorgde ervoor dat de eerste tien minuten het spel op en neer golfde.
Jongens onder de 13-1 versterken hun positie

Zaterdagmorgen stond er een belangrijke wedstrijd op het programma. In deze derby tegen De Vecht ging het om de koppositie in de poule. Breukelen stond 1e met een minimale voorsprong van 1 punt op de nummer 2 De Vecht. Na de aftrap begon De Vecht druk te zetten en probeerde een vroege goal te forceren. Dat resulteerde bijna in een goal, nadat een speler van de Vecht de bal over Job lobde, maar deze met veel kunst en vliegwerk van de doellijn werd weggewerkt door Hidde.
JO13-1 doet goede zaken in Vinkeveen

Vanmorgen reisde JO13-1 af richting Vinkeveen voor de volgende competitiewedstrijd tegen de JO13-2 van Hertha. Om half 11 was de aftrap. Met de thuiswedstrijd vers in het geheugen (1-1) waren onze jongens gebrand om de 3 punten mee naar Breukelen te nemen. Vanaf de aftrap werd de tegenstander gelijk onder druk gezet. Dit zorgde direct voor gevaar en leverde de eerste kans op, maar helaas… Gelukkig hoefde we niet lang te wachten op de openingstreffer.
Jongens onder 13 heer en meester in eigen huis

Na enkele weken van afgelaste wedstrijden stond gisterenmorgen de thuiswedstrijd tegen Wasmeer op het programma. De derde wedstrijd in de voorjaarscompetitie, die de jongens, met 4 punten uit 2 wedstrijden, vrij goed begonnen zijn. Voor de wedstrijd gaf de coach aan dat hij een duidelijke groei zag in het team ten opzichte van het begin van het seizoen. Het team begint meer en meer op elkaar ingespeeld te raken en daar plukken ze nu de vruchten van.
JO13-1 doet zichzelf tekort tegen Hertha

Na een overwinning vorige week bij Wasmeer kwamen vandaag de jongens van Hertha uit Vinkeveen op bezoek. Vanaf het begin zette Breukelen druk en speelde het spel zich voornamelijk af op de helft van Hertha. Er werd goed overgespeeld wat resulteerde in een aantal goede kansen, maar de keeper van Hertha keerde kans na kans. De ruststand was 0-0, maar gezien het spel van onze jongens beloofde het een mooie tweede helft.
JO13-1 toont veerkracht

Vanmorgen moesten onze jongens aantreden tegen de jongens van Nederhorst. Om 11:30 werd er afgetrapt en de teams waren vanaf het begin al aan elkaar gewaagd. Het spel golfde op en neer. Breukelen kwam een paar keer goed voor het doel en wist de tegenstander goed bij het eigen doel weg te houden. Het was dan ook een behoorlijke domper toen Nederhorst de bal achter Job speelde en de 0 –1 op het scorebord zette.