JO13-1 doet goede zaken in Laren

Na een week geen wedstrijd en twee vakantieweken voor de jongens met weinig trainen moest er vanmorgen gevoetbald worden in Laren. Na een toeristische route genomen te hebben door diverse wegwerkzaamheden, kwamen we bijna allemaal net op tijd voor de aftrap aan. Het zonnetje scheen lekker en dat was een voorteken voor een lekkere pot voetbal.

Breukelen begon goed aan de wedstrijd, maar mistte net de scherpte. Dat zorgde ervoor dat de eerste tien minuten het spel op en neer golfde. Het was dan ook een bevrijding toen Maxim na een assist van Julius de 0 – 1 achter de keeper van Laren schoot. Breukelen begon steeds meer grip op de wedstrijd te krijgen. Maxim kreeg wat ruimte en schoot van afstand de bal schitterend in de bovenhoek, 0 – 2. Dit was gelijk de ruststand.

Na de rust was de aftrap voor Breukelen. Na een snelle combinatie voorkwam de lat de 0 – 3. Echter niet veel later tekende Maxim voor zijn hattrick en schoot de 0 – 3 binnen. Breukelen was vanaf dat moment heer en meester op het veld. Na een mooie combinatie kwam Maxim alleen voor de keeper en speelde de bal opzij richting Julius, die net naast schoot. Niet veel later maakte Julius zijn misser voor open goal goed en schoot de 0 – 4 binnen. Laren ging op zoek naar de eretreffer, maar kwam niet langs de verdedigers van Breukelen. De enkele keer dat het ze toch lukte, stond Job zijn mannetje. Vlak voor tijd kreeg Jelle aangespeeld en ging alleen op de keeper af, omspeelde hem en tikte hem heel beheerst binnen, 0 -5.

Al met al een mooi resultaat op deze zonnige zaterdag begin mei.