Jongens onder 13 heer en meester in eigen huis

Na enkele weken van afgelaste wedstrijden stond gisterenmorgen de thuiswedstrijd tegen Wasmeer op het programma. De derde wedstrijd in de voorjaarscompetitie, die de jongens, met 4 punten uit 2 wedstrijden, vrij goed begonnen zijn. Voor de wedstrijd gaf de coach aan dat hij een duidelijke groei zag in het team ten opzichte van het begin van het seizoen. Het team begint meer en meer op elkaar ingespeeld te raken en daar plukken ze nu de vruchten van. Na deze lovende woorden gaf hij een duidelijke opdracht mee aan het team. Bij balverlies te gaan jagen op de bal, zodat deze niet aan voetballen toekomt en fouten gaat maken.

De opdracht werd in de eerste helft dan ook goed uitgevoerd en onze jongens waren continue aan de bal en zette de tegenstander goed onder druk. Breukelen begon kansen te creëren. De 1-0 halverwege de eerste helft van Maxim was dan ook zeer verdiend. Aan het einde van de eerste helft kreeg Wasmeer een paar kleine kansen, maar echt gevaarlijk waren ze niet.

De tweede helft ging verder waar de eerste helft gestopt was en werd gedomineerd door Breukelen. Vanuit een corner ontstond een gevaarlijke situatie voor het doel van de keeper van Wasmeer. Maxim werkte de bal achter de keeper van Wasmeer 2 – 0.

Na een ongelukkige botsing van Maxim en de keeper sloeg de sfeer even om, maar de scheidsrechter had de boel goed onder controle en wist de gemoederen, enigszins, te bedaren. De keeper was zodanig geblesseerd dat deze gewisseld moest worden. Na de hervatting speelde Breukelen de wedstrijd gecontroleerd uit. Al met al een goed gespeelde wedstrijd met een terechte overwinning.