Albert Den Ouden

Laatste loodjes???

Laatste loodjes???

Abcoude thuis en uit en dan zit de competitie erop voor de dames van de MB1. Vorige week na de inspiratie- en motivatieloze wedstrijd tegen TOV dacht ik, blij toe, ik ben er wel een beetje klaar mee. Toen zondags mijn motivator en keeper ook nog eens geblesseerd raakte eigenlijk helemaal. Danielle, Lisa geblesseerd, nu ook Nikki tot einde seizoen. Zaterdag natuurlijk gezeur wie er nu moet gaan keepen…
Zonovergoten Ajax Vrouwen Clinic bij FC Breukelen

Zonovergoten Ajax Vrouwen Clinic bij FC Breukelen

Wie mijn reactie op de wedstrijd van de MB1 tegen TOV wil lezen moet deze week maar even het AD van maandag 11 april erbij pakken. Pagina 10, links bovenin, de reactie van Cor ten Bosch op de verloren wedstrijd van het eerste elftal van FC Breukelen tegen VVZ’49. Voor wat betreft de prestatie van onze dames afgelopen zaterdag sluit ik mij van harte bij hem aan. Vele, vele malen positiever ben ik over de zondag die daar op volgde.
Nieuwe lente, nieuw begin

Nieuwe lente, nieuw begin

Zaterdagavond (nacht) 2⁄3 april, ik kruip weer achter de laptop. Sinds een paar weken weer een beetje tijd, zin en vooral ook weer (een beetje) inspiratie. Vandaag weer een dag vol voetbal achter de rug. Vanmorgen natuurlijk eerst even langs de bloemist want mocht je de website, twitter of facebook gemist hebben, uiteindelijk zorgden borden en slingers op het sportpark er wel voor dat iedereen het wist. De onmisbare rots in de branding van het wedstrijdsecretariaat, Esther werd vandaag 60 jaar.
FC Breukelen MB1 tof tegen TOV

FC Breukelen MB1 tof tegen TOV

Zaterdag de 13e, de laatste wedstrijd voor de “wintersportstop” tegen de dames van TOV uit Baarn. Vandaag moet ik het doen zonder Annet, zij was geveld door de griep. Gelukkig vandaag weer de Wim, Wim situatie. Wim Kragten met de fluit en Wim Karsemeijer met de vlag. Voor de MB1 speelt de MC1 thuis. Ik meld mij langs het veld, niet alleen om even te kijken, maar eerlijk gezegd ook om een paar reserves te ronselen.
Om te winnen moet je scoren...

Om te winnen moet je scoren...

Zaterdagavond, half zeven, net terug uit Spakenburg, daarover straks meer. De dag begint met de wedstrijd van onze meiden tegen de dames van Hertha uit Vinkeveen. Deze week is er maandag slecht, (van horen zeggen) maar woensdag, (zelf gezien) serieus en goed getraind. Vandaag maar eens zien wat het gaat worden. Alle dames zijn aanwezig en fit en zij willen de 3-1 nederlaag tegen deze dames, in de herfsteditie vandaag rechtzetten.
Gezelligheid kent geen tijd...

Gezelligheid kent geen tijd...

Zaterdag 30 januari, de zondag ervoor zie ik ineens op de site dat de wedstrijd verzet is van 11.00 uur naar 14.15 uur. Navraag bij Wim Kragten leert dat op deze manier alle elftallen deze zaterdag hun wedstrijd op kunstgras af kunnen werken. Logische en prima verklaring, maar qua planning voor mij een probleem als je zelf om 15.00 uur moet voetballen. Een verzoek zelf alleen de tweede helft te voetballen biedt uitkomst, het “spoorboekje” klopt weer.
FC Breukelen, of liever, combinatie van VOP, DOS, AGOVV en DIVO

FC Breukelen, of liever, combinatie van VOP, DOS, AGOVV en DIVO

De winterstop zit er op en zelfs de winter lijkt er al weer op te zitten, of is hij nooit echt begonnen? Goede voornemens zijn gedaan en soms misschien al weer over boord gegooid. Een nieuw jaar, vol nieuwe kansen, mogelijkheden en uitdagingen. Een nieuwe competitie indeling ook, Hertha en Abcoude zijn oude bekende, TOV, VOP en IJsselmeervogels zijn erbij gekomen. In de winterstop voor de dames geen trainingskamp in een zonnig oord, wel een oefenwedstrijd in barre winterse omstandigheden afgelopen week, tegen de eersteklas dames van de Meern.
Kerstgroet MB1

Kerstgroet MB1

Richard en Olivier, Namens ouders, begeleiding en natuurlijk de meiden zelf, dank voor alle energie en tijd die jullie steken in het verbeteren van de voetballende kwaliteiten van de MB1. Mede dankzij jullie deden we gewoon mee om de eerste plek. In 2016 gaan we er weer voor!
Rijmelarij en cadeautjes...

Rijmelarij en cadeautjes...

Dit weekend van FC Breukelen MB1 tegen de girls van Buitenboys geen uitgebreid verslag. Er was namelijk nog een belangrijke wedstrijd op deze herfstachtige dag. De wedstrijd tegen FC Breukelen 35+ blijkt voor VIOD elke keer weer een loodzware klus. Door de overigens sportieve rivaliteit, staat dit treffen altijd weer garant voor een fanatieke strijd. Vandaag voor mij dus geen tijd voor de wedstrijd van onze meiden, maar natuurlijk zijn daar altijd nog Annet en Wim om hen te begeleiden.
Two thumbs up voor MB1...

Two thumbs up voor MB1...

Zondagavond, vanmiddag een tijdje moed zitten verzamelen om uiteindelijk toch maar even te gaan hardlopen. Volgende week staat er tenslotte een derby op het programma en dan wil ik zo fit als mogelijk zijn. Nu begin van de avond waait de wind nog steeds door de bomen en kruip ik achter de laptop voor mijn wekelijks verslag. Na de goede bekerwedstrijd van afgelopen week staat de wedstrijd tegen koploper ‘t Gooi MB2 op het programma.