webredactie

Rini Pronk terug op het oude nest!

Rini Pronk terug op het oude nest!

Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen zijn we blij dat we met Harold Rietveld heel snel de opvolger voor Jeffrey als trainer van Zaterdag 2 gevonden. Harold heeft Jeffrey afgelopen seizoen al geassisteerd in de technische staf bij het tweede en kan dus de nodige ervaring met de spelersgroep meenemen naar het nieuwe seizoen. Maar toen was er nog de vraag wie oh wie bereid was om Harold te helpen het jonge team te trainen, op te leiden en klaar te stomen voor de terugkeer in de Reserve 1ste klasse.
Nieuws van de selectie - deel 9

Nieuws van de selectie - deel 9

Baran Karadag verlengt zijn verblijf bij FC Breukelen. De jonge (20) middenvelder is de laatste wedstrijd nog belangrijk geweest als maker van het tweede doelpunt tegen Marken. In overleg met de technische staf heeft Baran aangegeven om volgend seizoen te blijven bij FC Breukelen. Karadag wil graag laten zien wat hij nog meer in zijn mars heeft. Met Eser Ozkilit heeft Breukelen een technisch sterke en snelle aanvaller binnengehaald.
Overlijdensbericht Jan Aerns

Overlijdensbericht Jan Aerns

Jan Aerns is op 72-jarige leeftijd overleden. Hij heeft in het verleden diverse activiteiten gedaan voor de club - toen nog vv Nijenrodes. Namens de familie: Ilse, Bram en Anneloes, Marijn, Janne. Condoleanceadres: Gijsbrecht van Nijenrodestraat 119, 3621 DH BREUKELEN
Nieuws van de selectie - deel 8

Nieuws van de selectie - deel 8

Keeper Ho Chun Ko komt naar FC Breukelen De 20-jarige talentvolle keeper Ho Chun sluit volgend seizoen aan bij de selectie van FC Breukelen. Hij zal in de voorbereiding de strijd aan gaan voor een plek onder lat. Ho Chun heeft zijn jeugdopleiding bij Elinkwijk en de Meern genoten. Vervolgens is hij terecht gekomen bij Nieuw Utrecht als 1e keeper en heeft zich daar met name mentaal en fysiek verder ontwikkeld.
Pupil van de week 20 - Tim Elsinghorst

Pupil van de week 20 - Tim Elsinghorst

Wedstrijd: FC Breukelen - Forum Sport van 19 mei 2018 Naam: Tim Elsinghorst Leeftijd: 10 jaar Elftal: JO11-1 School: De Regenboog Waarom ben je bij FC Breukelen gaan voetballen? Omdat ik mocht meetrainen bij Herman Wat vind je het leukst aan de training? Wedstrijdje Wat is jouw specialiteit? Passen Denk je het eerste elftal te kunnen halen? Misschien Wie is je favoriete speler van FC Breukelen 1? Mike Versloot
Aankondiging algemene ledenvergadering 6 juni

Aankondiging algemene ledenvergadering 6 juni

Het bestuur nodigt alle leden van harte uit op de 22e algemene ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden, woensdag, 6 juni 2018 om 20.15 uur in de kantine van FC Breukelen. Opening door de Voorzitter Vaststellen agenda Mededelingen voorzitter Vaststellen notulen 15 november 2017 Actiepunten voortkomend uit deze verslagen Verkiezing bestuursleden Aftreden Gerard van Engelenburg als jeugdvoorzitter Gerard van Engelenburg: aantreden als bestuurslid communicatie Berend van Bon aftredend volgens statuten. Herkiesbaar Verhoging contributie Begroting 2018-2019 Renoveren kleedkamers Rondvraag Sluiting Zoekt u de notulen van de vorige vergaderingen?
Nieuws van de selectie - deel 7

Nieuws van de selectie - deel 7

Falko van Doorn (Facebook) Falko van Doorn Falko van Doorn maakt ook in het nieuwe seizoen onderdeel uit van de A-selectie van FC Breukelen. Falko heeft bewezen dat iedere jongensdroom uit kan komen als je maar hard blijft werken en er in blijft geloven. Vanuit het 4e elftal naar het 3e elftal, vervolgens enkele wedstrijden bij het 2e en de beloften maakte hij de stap naar het 1e elftal.
Pupil van de week 15 - Melle Moonen

Pupil van de week 15 - Melle Moonen

Wedstrijd: FC Breukelen - RKAV Volendam van 21 april 2018 Naam: Mello Moonen Leeftijd: 10 jaar Elftal: JO11-2 School: Willibrordus Waarom ben je bij FC Breukelen gaan voetballen? Omdat ik in Breukelen woon Wat vind je het leukst aan de training? Latje trap Wat is jouw specialiteit? Passen, linksbenig Denk je het eerste elftal te kunnen halen? Als ik mijn best doe misschien wel Wie is je favoriete speler van FC Breukelen 1?
Pupil van de week 13 - Reno Kwak

Pupil van de week 13 - Reno Kwak

Wedstrijd: FC Breukelen - FC Aalsmeer van 7 april 2018 Naam: Reno Kwak Leeftijd: Elftal: JO11-2 School: de Bijenschans Waarom ben je bij FC Breukelen gaan voetballen? Omdat mijn vader er ook speelde Wat vind je het leukst aan de training? Het afronden terwijl ik op doel sta Wat is jouw specialiteit? Keepen Denk je het eerste elftal te kunnen halen? Dat weet ik nog niet Wie is je favoriete speler van FC Breukelen 1?
Pupil van de week 12 - Seth Smit

Pupil van de week 12 - Seth Smit

Wedstrijd: FC Breukelen - CSW van 31 maart 2018 Naam: Seth Smit Leeftijd: 10 jaar Elftal: JO11-1 School: Willibrordus Waarom ben je bij FC Breukelen gaan voetballen? Toen ik naar Breukelen ben verhuisd was dit de enige voetbalclub Wat vind je het leukst aan de training? Partijtje spelen Wat is jouw specialiteit? Mannetje spelen en een goed schot Denk je het eerste elftal te kunnen halen? Ja Wie is je favoriete speler van FC Breukelen 1?