Nieuws van de selectie - deel 9

Baran Karadag verlengt zijn verblijf bij FC Breukelen. De jonge (20) middenvelder is de laatste wedstrijd nog belangrijk geweest als maker van het tweede doelpunt tegen Marken. In overleg met de technische staf heeft Baran aangegeven om volgend seizoen te blijven bij FC Breukelen. Karadag wil graag laten zien wat hij nog meer in zijn mars heeft.x

Met Eser Ozkilit heeft Breukelen een technisch sterke en snelle aanvaller binnengehaald. Eser heeft de voorgaande jaren bij Nieuw Utrecht en Elinkwijk gespeeld. Ozkilit is een spleler die voor constante dreiging zorgt bij de tegenstander en geregeld zijn doelpunten meepikt.

Tom van der Horst is een 21 jarige talentvolle vleugelverdediger die overkomt van VVIJ. Tom is toe aan een nieuwe uitdaging en wil zich graag op een hoger niveau verder ontwikkelen. Naast FC Breukelen waren er nog meer clubs geïnteresseerd, maar Tom heeft bewust voor FC Breukelen gekozen. Het goede gevoel over de club en de goede gesprekken met de TC heeft hem hiertoe doen besluiten.

Peer Aldenkamp is een tweebenige vleugelaanvaller die overkomt van WAVV uit Wageningen. Peer studeert in Amsterdam en woont ondertussen in Utrecht. De 26 jarige aanvaller zocht een club dichter bij huis. Naast de interesse van FC Breukelen waren een aantal gerenommeerde clubs uit de omgeving geïnteresseerd in Aldenkamp. Wij zijn dan ook blij dat Peer zijn goede gevoel heeft gevolgd en voor FC Breukelen heeft gekozen.

Namens de TC wensen wij bovenstaande spelers een plezierig en succesvol seizoen toe.