Nieuws van de selectie - deel 7

Falko van Doorn (Facebook)

Falko van Doorn

Falko van Doorn maakt ook in het nieuwe seizoen onderdeel uit van de A-selectie van FC Breukelen. Falko heeft bewezen dat iedere jongensdroom uit kan komen als je maar hard blijft werken en er in blijft geloven. Vanuit het 4e elftal naar het 3e elftal, vervolgens enkele wedstrijden bij het 2e en de beloften maakte hij de stap naar het 1e elftal. En zeer zeker niet onverdienstelijk. De bijna afgestudeerde student fysiotherapie heeft er dan ook veel zin en wil dan ook zich graag verder bewijzen en een vaste waarde in het 1e elftal.

David van der Veld

David van der Veld

David van der Veld sluit vanaf volgend seizoen weer aan bij de A-selectie. Zoals bekend heeft David al eerder seizoenen in het 1e elftal gespeeld. Tussendoor is er nog een uitstapje geweest naar v.v. Montfoort.

Ondertussen is Van der Veld al enige seizoenen terug bij FC Breukelen. Niet op het hoogste niveau wat we van hem gewend zijn, maar gewoon gezellig in het 3e elftal. Het begon toch weer te kriebelen bij David en de multifunctionele linksbenige speler wil weer op hoog niveau presteren. Natuurlijk zijn wij ontzettend blij dat hij weer wat wil betekenen voor FC Breukelen.

Naast zijn voetbalkwaliteiten brengt hij ondertussen ook de nodige voetbalervaring met zich mee om ook daar een rol van betekenis te kunnen spelen bij de het begeleiden en coachen van onze jonge spelers in de selectie. David welkom terug!

Jop van Geffen (archief 2014)

Jop van Geffen

Jop van Geffen 17 jaar oud. Aan het begin van het seizoen gestart in het 2e elftal. De leeftijd o19 werd overgeslagen en Jop moest gelijk aan de bak. Het zwaardere trainen en de hogere weerstand in de competitie heeft Jop geen windeieren gelegd. Van Geffen heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en werd dan ook al snel toegevoegd aan de A-selectie van Frans Schuitemaker. Eerst nog alleen meetrainen, maar ondertussen heeft Jop al wat wedstrijden in het 1e elftal gespeeld. Voor de oudere onder ons komt de naam van Geffen misschien bekend voor, het blijkt dat zijn vader Wim van Geffen ook verdienstelijk 1e elftal speler is geweest (toen nog v.v. Nijenrode). Jop is vanaf het nieuwe seizoen volwaardig A-selectie speler. Gefeliciteerd Jop!