Rini Pronk terug op het oude nest!

Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen zijn we blij dat we met Harold Rietveld heel snel de opvolger voor Jeffrey als trainer van Zaterdag 2 gevonden. Harold heeft Jeffrey afgelopen seizoen al geassisteerd in de technische staf bij het tweede en kan dus de nodige ervaring met de spelersgroep meenemen naar het nieuwe seizoen. Maar toen was er nog de vraag wie oh wie bereid was om Harold te helpen het jonge team te trainen, op te leiden en klaar te stomen voor de terugkeer in de Reserve 1ste klasse. Natuurlijk is daarbij ook de samenwerking tussen het eerste en het tweede van essentieel belang.

In de wandelgangen gingen diverse namen de ronde, maar na een indrukwekkende golfronde was Rini Pronk overtuigd dat hij wat kan los maken bij FC Breukelen. In de gesprekken die vervolgens hebben plaatsgevonden was de rolverdeling tussen Harold en Rini duidelijk afgesproken en de laatste aanzet naar een gesprek met hoofdtrainer Frans Schuitemaker en Bestuurslid technische zaken Hans Knoop gegeven.

Na een zeer positief verlopen gesprek is Rini toegevoegd aan de technische staf waar we ontzettend blij mee zijn.

Vanaf 4 augustus, de start van de voorbereiding voor de komende seizoen, zullen Harold Rietveld en Rini Pronk gezamenlijk voor de ca. 15/18 spelers van ons tweede staan en we hebben alle vertrouwen dat onze jongens onder leiding van dit tweetal veel progressie en successen zullen gaan boeken.

Namens FC Breukelen en Stichting Topvoetbal FC Breukelen wensen wij beide heren een plezierige samenwerking en veel succes met de groep.