FC Breukelen 3.5 update mei

advisory-board
Beste Leden,

Het is alweer enige tijd geleden dat we jullie hebben geïnformeerd over de stand van zaken met betrekking tot Breukelen 3.5. Om het nog even in herinnering te brengen, Hans Knoop en Rens van Angelen hebben het initiatief genomen om samen met een groep vrijwilligers na te denken over onze club, wat gaat er goed en wat kan er in de toekomst anders of beter. In een bijeenkomst eind december hebben Hans en Rens een presentatie gegeven aan de hand van de originele fusieplannen uit 2007 waarin een gewenste organisatie, organisatiestructuur, technisch beleid en jeugdbeleid van FC Breukelen was omschreven. In deze bijeenkomst is geëvalueerd wat er allemaal vanuit de plannen uit 2007 is gerealiseerd en waar er nog het nodige dient te gebeuren om de organisatie verder te verbeteren.

Deze avond is besloten om met 4 werkgroepen aan de slag te gaan, Technisch Beleid, PR en sponsoring, Sociale binding en Communicatie, om aan de hand van deze thema’s de zaken verder uit te werken.

Inmiddels hebben al deze werkgroepen hun adviezen aan elkaar en het bestuur gepresenteerd en het project nadert nu zijn afronding. Een aantal laatste details verdienen nog een laatste uitwerking om de zaken goed en concreet naar de toekomst neer te zetten. Hierdoor loopt de afronding een kleine vertraging op. We verwachten dat we medio juni alle projecten definitief kunnen afronden. Jullie zullen zo spoedig mogelijk nader geïnformeerd worden.

Links naar de vorige artikelen over FC Breukelen 3.5: