FC Breukelen 3.5 update februari

advisory-board
Zoals jullie allemaal weten zijn we in december op initiatief van o.a. Hans Knoop en Rens van Angelen begonnen met het project FC Breukelen 3.5. Doelstelling van dit project is met name om de huidige verbeterpunten binnen FC Breukelen op korte termijn aan te pakken.  De verbeterpunten zijn in 4 overkoepelende thema’s samengevat en met ieder thema is een werkgroep van enthousiaste leden aan de slag gegaan.

We willen jullie als leden heel graag op de hoogte houden hoe het project eruit ziet en van de vorderingen die er binnen dit project worden gemaakt. Daarom zullen we periodiek verslag uitbrengen zodat jullie allen weten waar we mee bezig zijn. Om de werkgroepen even in herinnering te roepen, zijn ze onderstaand weergegeven:

  • Werkgroep PR en sponsoring (aanvoerder Bram Iding)
  • Werkgroep Technisch beleid (aanvoerder Jeffrey Pfoster)
  • Werkgroep Sociale binding (aanvoerder Martien Plasmeyer)
  • Werkgroep In-/externe communicatie (aanvoerder Gerard van Engelenburg).

Deze werkgroepen zijn allemaal één of meerdere malen bij elkaar gekomen en hebben gesproken over de verbeterpunten die ze binnen hun gebied hebben kunnen vaststellen. Om de zaken gelijk in beweging te brengen, hebben alle werkgroepen geprobeerd om alvast een oplossingsrichting te bedenken om ervoor te zorgen dat de verbeterpunten ook daadwerkelijk op korte termijn kunnen worden aangepakt.

Met deze adviezen in de hand zijn de aanvoerders van de werkgroepen samen met Hans en Rens in overleg gegaan om de prioriteiten te bepalen. Wat kan er direct bij de kop gepakt worden en wat is er nodig om andere zaken opgelost te krijgen, zijn in dit overleg de centrale uitgangspunten geweest. Sommige zaken, zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van een welkomstkaartje voor gasten, zijn snel op te pakken. Andere zaken, bijvoorbeeld aspecten m.b.t. het technische beleid of sponsoring vragen meer afstemming en tijd.

Mocht je meer informatie willen over de besproken punten of de voortgang van het geheel dan ben je uiteraard van harte welkom om bij Rens, Hans of 1 van de aanvoerders van de werkgroep een nadere toelichting te vragen over een bepaald onderwerp.

In de aankomende weken gaan we vanuit het project FC Breukelen 3.5 verder om alle adviezen die er gegeven zijn, op te pakken en verder uit te werken. De doelstelling is om de aankomende weken de adviezen te hebben omgezet in concrete acties waarna we in mei (exacte datum volgt z.s.m.) graag aan iedereen presenteren hoe we de verbeterpunten gaan oplossen (als dat op dat moment voor een aantal punten al niet is gebeurd).

Bij deze zijn jullie allemaal alvast van harte uitgenodigd om bij de presentatie in mei aanwezig te zijn. Voel je vooral ook uitgenodigd om mee te denken en mee te werken in project FC Breukelen 3.5. Hoe meer leden enthousiast willen werken aan de toekomst van onze club, hoe groter de resultaten zullen zijn die we met z’n allen kunnen boeken.

Met vriendelijke groet

FC Breukelen 3.5