Update kantinediensten

De kop is eraf, het afgelopen weekend hebben de eerste vrijwilligers meegedraaid in de kantine. Naar aanleiding van de kantinediensten krijgen we nog wel de nodige vragen, daarom onderstaand even een korte toelichting.

Ieder team zal een aantal malen per jaar worden ingeroosterd voor een kantinedienst. We houden zoveel mogelijk rekening met het voetbalprogramma van de in te plannen elftallen, dat moge duidelijk zijn. We trachten om kantinediensten te plannen op de momenten dat de elftallen thuis spelen of niet spelen zodat de spelers/ouders de wedstrijden nog steeds kunnen bekijken of juist alle gelegenheid hebben om de kantinedienst in te vullen.

Het rooster voor september is inmiddels bekend. De teams die ingeroosterd staan, zijn daar via de coördinator en leider over geïnformeerd. Heb je geen bericht ontvangen, dan sta je dus niet ingeroosterd. Tevens staat in het wedstrijdprogramma op de site voor de maand september aangekondigd welk team welke dienst heeft zodat dit voor iedereen terug te vinden is. .

Zoals gezegd houden we zoveel mogelijk rekening met het competitie- en bekerprogramma van ieder team. Zodra het wedstrijdprogramma van een bepaalde periode bekend is, zullen we de teams inplannen zodat de teams tijdig weten wanneer ze aan de beurt zijn. Als jouw team ingeroosterd is, dan ontvang je dus zo snel mogelijk het rooster via de mail. Daarnaast kun je dus altijd in het wedstrijdprogramma op de site de diensten terugvinden.