Breukelen 2 Trainingskamp dag 3: Sponsors bedankt!!

2e
Valt er nog veel te vertellen over de laatste dag? Niet zo heel veel, al zat iedereen keurig op tijd aan het ontbijt (de meeste met kleine oogjes) en werden er nog een paar afrondende gesprekken gevoerd met spelers over volgend seizoen.

[verslag dag 1 & 2 hier te vinden]

Alle spelers die tijdens het weekend een gesprek hebben gehad hebben aangegeven volgend seizoen te willen blijven. Een aantal jongens die nu voor het 2-de seizoen meedraaien zelfs met een uitgesproken ambitie om aan te sluiten bij de A-selectie. Men wil er voor gaan, al begrijpt men dat de eerste stappen via meetrainen en invalbeurten gezet moeten worden.

Voor de begeleiding was het een zwaar maar zeer geslaagd en gezellig weekend, waarin de jonge groep heeft laten zien een hechte groep te zijn.

Tevreden kon iedereen daarom rond 12 uur richting Breukelen vertrekken.

Vanaf deze plek willen de spelers iedereen bedanken die dit trainingskamp (financieel)  mogelijk heeft gemaakt. Via de talentensponsors (zie het bord bij de entree van het complex) zorgden veel kleinere bijdrages voor een mooie pot om dit weekend voor een groot deel te bekostigen - naast de eigen bijdrage van de spelers.

Een speciaal bedankje voor een aantal van deze sponsors is op zijn plaats want dankzij Van Vuuren schilderwerken (van aanvoerder Sven van Vuuren), Dick van Wageningen Architecten, Greensave (Ronald Scheenhart) en de familie Reiprich konden ook de extra activiteiten zoals het Bubble voetbal gefinancierd worden. Bedankt !