Verbouwing accommodatie FC Breukelen krijgt gestalte

121121_verbouwing.jpg

FC Breukelen wil vooruit. Niet alleen qua voetbal, maar ook op het gebied van clubgevoel, sociale samenhang, leuke activiteiten en plezier voor iedereen. Onze clubaccommodatie kan hierin een belangrijke rol spelen. Omdat het geld ontbreekt om een volledig nieuw clubgebouw met kleedkamers neer te zetten, hebben we besloten de komende jaren de huidige accommodatie aan te pakken en te verfraaien. Hiervoor hebben twee van onze leden - Dick van Wageningen (van dirk architecten / Claus en Kaan Architecten) en Barbara van Brussel (van Studio Barbara van Brussel) - op vrijwillige basis een masterplan gemaakt. Dit plan gaat uit van het opknappen van het bestaande clubgebouw in verschillende stappen, al naargelang de beschikbare middelen.

De eerste stap (het verhuizen van het wedstrijdsecretariaat) is afgelopen zomer gerealiseerd. In de komende winterstop gaan we de inrichting van de kantine onder handen nemen. De kantine zal een nieuwe frisse en warme sfeer krijgen, passend bij de uitstraling van het bestaande kenmerkende houten clubhuis. Daarbij wordt een nieuwe vloer aangelegd, komen er nieuwe tafels, een multifunctionele jeugd-/loungehoek, nieuwe verlichting en zal ook het aspect ‘voetbal’ duidelijker zichtbaar worden. Klik hier voor enkele eerste impressies.

Voor de komende jaren staan dan nog - in willekeurige volgorde - het bouwen en eventueel overkappen van twee veranda’s op het programma, alsmede het opknappen van de kleedkamers en het herinrichten van de bestuurskamer. De opening van de ’nieuwe’ kantine staat gepland op zaterdag 26 januari 2013 tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van FC Breukelen. We hopen dat u allen bij dit feestelijke moment aanwezig zult zijn.