E2 op veerkracht en inzet langs Altius E2

Op zaterdagochtend om 10.00 uur, waterkoud, trad de E2 van FC Breukelen aan tegen de nummer 8 in de competitie Altius E2. Coach Dennis Lammerts drukt de mannen nogmaals op het hart gelijk druk te zetten als de scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd. In een goede eerste tien minuten geeft de E2 gehoor aan dit advies en brengt het, via doelpunten van Yassin en Thomas, FC Breukelen op een 2-0 voorsprong. Met deze riante voorsprong breekt een mindere fase aan van FC Breukelen. Altius zet Breukelen onder druk, waardoor het vlak voor rust op een 2-3 achterstand komt.

Na de pauze probeert FC Breukelen, dat toch enigszins aangeslagen is, de draad weer op te pakken. Aanval na aanval volgt, maar het ontbreekt aan de uiteindelijke finesse om te scoren. De E2 combineert goed, waardoor Altius teruggedrongen wordt en na een fase vol werklust en strijd komt FC Breukelen langszij, via een eigen doelpunt van Altius. Uiteindelijk weet Altius de druk van onze jongens niet te weerstaan en neemt FC Breukelen tien minuten voor tijd een 4-3 voorsprong, waarbij ook hier een dubieuze rol was weggelegd voor de keeper van Altius. Coach Lammerts prees zijn spelers na afloop over hun werklust en teamspel. Iedere speler kreeg daarbij een 8 als waardering voor deze wedstrijd, waarbij de drie punten toch weer binnengesleept zijn.

De E2 had het vandaag lastig tegen Altius E2.