Teamleiding MO17

MO17–1 voorjaarskampioen!

MO17–1 voorjaarskampioen!

Het is gelukt! De meiden van MO17–1 zijn kampioen! Met een prachtige 9-0 overwinning afgelopen zaterdag 19 mei op het hoofdveld van FC Breukelen. Gefeliciteerd met dit geweldige resultaat, we zijn supertrots op jullie!
MO-17 verdienstelijk tweede op Eastern Open 2018

MO-17 verdienstelijk tweede op Eastern Open 2018

[Dit verslag is een vervolg op een stuk wat eerder is gepubliceerd] De wekkers moesten weer gezet worden! 7.30 uur moest iedereen aan het ontbijt zitten, het grappige is dat sommige meiden 15 minuten voor tijd hun wekker hadden staan, terwijl andere aan 1 uur nog te kort hadden. Misschien had dat het te maken met een club uit Engeland met 42 jongens ook in onze Stayokay in Noorwijkerhout sliepen en die morgen ook al vroeg moesten ontbijten voor de terugreis!
MO17-1 bezoekt internationaal toernooi Eastern Open in Noordwijkerhout

MO17-1 bezoekt internationaal toernooi Eastern Open in Noordwijkerhout

Goede vrijdag, 16:00 uur verzamelen bij Cafetaria Stan &Ollie, waar de meiden door Wim werden getrakteerd op lekkere broodjes. Auto’s vol geladen, wat nemen die meiden toch allemaal mee voor 2 nachten weg. De reis ging voorspoedig, aangekomen bij onze Stayokay in Noordwijkerhout, kamers verdelen en zelf de bedden opmaken, om ons daarna klaar te maken voor een heerlijke strandwandeling gevolgd door een avondje ouderwetse BINGO! Het bleef die avond nog lang onrustig op de kamers, en dan hebben we het niet alleen over het gesnurk uit de kamers van de teamleiding.
FC Breukelen MO17-1 met nieuwe outfit klaar voor de competitie

FC Breukelen MO17-1 met nieuwe outfit klaar voor de competitie

Zaterdag ontvingen alle speelsters van de MO17-1 een nieuwe hoodie gesponsord door Autorijschool Jos van Die. Een fotosessie met de sponsor onder de poort van FC Breukelen en dan warmlopen met hoodie, ter voorbereiding op de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. De wedstrijd werd gewonnen met 2-1, en daarmee is de MO17-1 officieel op de 2de plaats geëindigd in de 2e klasse MO17 najaarscompetitie, een geweldig prestatie! Volgende week start voor de MO17-1 de voorjaarscompetitie met de eerste wedstrijd bij Brederodes in Vianen.
MO17-1 op eerste plaats in competitie

MO17-1 op eerste plaats in competitie

Dit seizoen is het meidenteam van vorig seizoen MO15-1 gestart in de competitie van de MO17, als MO17-1. Een team van 15 meiden waarbij de leeftijd varieert tussen de 14 en 16 jaar. Met wat veranderingen ten opzichte van vorig seizoen: we hebben weer een keepster, Nikki, na een lange blessure van een jaar is onze rots in de branding weer terug in het doel. Verder hebben we een nieuwe speelster Jia, en 2 speelsters die een transfer hebben gemaakt naar Maarssen.