MO17-1 op eerste plaats in competitie

Dit seizoen is het meidenteam van vorig seizoen MO15-1 gestart in de competitie van de MO17, als MO17-1. Een team van 15 meiden waarbij de leeftijd varieert tussen de 14 en 16 jaar.

Met wat veranderingen ten opzichte van vorig seizoen: we hebben weer een keepster, Nikki, na een lange blessure van een jaar is onze rots in de branding weer terug in het doel. Verder hebben we een nieuwe speelster Jia, en 2 speelsters die een transfer hebben gemaakt naar Maarssen. Ons trainers dou Nouaman en Jack geven elke week 2x 1.5 uur training, en coachen de wedstrijden.

Deze zaterdag stond de 5e wedstrijd in de competitie op het programma, Musketiers MO17-1. Onze meiden hadden de vorige 4 wedstrijden allemaal gewonnen, een flitsende start.

Aangekomen in het prachtige Elst werden we hartelijk ontvangen door de vrijwilligers bij de thuisploeg. Omkleden en aan de warming-up beginnen.

De meiden begonnen voorzichtig aan de wedstrijd, en pasten zich aan aan de tegenstander. Het duurde dan ook even voordat de 0-1 werd gescoord en je voelde de opluchting bij iedereen, want hij zat al even in de lucht. Kansen waren er genoeg, en voor de rust konden de meiden de score op 0-7 brengen. De tweede helft zag het er naar uit dat het dubbele cijfers werd, en aan onze kant de nul werd gehouden.

img_3442

Uiteindelijk konden we met 0-11 naar huis, en geweldige prestatie van dit team! En daarmee staan de meiden nu bovenaan in de competitie! Dat alle speelsters 100% inzet hebben getoond, blijkt wel uit de keuze voor de “man of the match”, deze week maar liefst 4 speelsters. Wat ons betreft komt het hele team hiervoor in aanmerking. Nog 5 wedstrijden te gaan, aankomende zaterdag speelt de MO17-1 thuis om 12:45 uur tegen SCH'44.