MO17-1 bezoekt internationaal toernooi Eastern Open in Noordwijkerhout

Goede vrijdag, 16:00 uur verzamelen bij Cafetaria Stan &Ollie, waar de meiden door Wim werden getrakteerd op lekkere broodjes. Auto’s vol geladen, wat nemen die meiden toch allemaal mee voor 2 nachten weg. De reis ging voorspoedig, aangekomen bij onze Stayokay in Noordwijkerhout, kamers verdelen en zelf de bedden opmaken, om ons daarna klaar te maken voor een heerlijke strandwandeling gevolgd door een avondje ouderwetse BINGO! Het bleef die avond nog lang onrustig op de kamers, en dan hebben we het niet alleen over het gesnurk uit de kamers van de teamleiding.

Zaterdagmorgen om 8:00 uur ontbijten, verschillende meiden waren waren stiller dan normaal. Gelukkig was de reis naar VVSB niet ver en kon de warming-up al snel beginnen. De eerste wedstrijd tegen FA2000, een Deens team. Het blijft toch een beetje vreemd als je je tegenstander niet kan verstaan. De wedstrijd kon twee kanten opgaan, maar de meiden waren vastbesloten te winnen. En ze hebben dit ook als een team gedaan met 1-0 (Hannah) overwinning.

De tweede wedstrijd was tegen de thuisploeg VVSB (1e klasse), op papier een moeilijke tegenstander, en onze meiden gingen er weer helemaal voor. Ook deze wedstrijd werd met 2-0 (Dewy, Jenna) gewonnen. De laatste wedstrijd van vandaag zou een van de pittigste zijn, MK Dons uit Engeland, en zeer sterk voetballend als fysiek team. Wat was het spannend, en wat duren 2x 18 min. lang. Een gelijkspel als eindresultaat, 0-0, dikverdiend, en de meiden vierden dit alsof ze hadden gewonnen.

Tussenstand voor de eerste dag, samen met MKDons en Oegstgeest 7 punten uit 3 wedstrijden. Dat belooft een spannende tweede dag te worden.

’s-Middags met de meiden winkelen in Noordwijk, en daarna door naar de bowlingbaan, waar een lekkere burger met friet er wel inging. Bowlen met Senna als kampioen met ruim 200 punten! Moe maar voldaan lekker slapen om weer fit aan de tweede dag beginnen. Wordt vervolgd….

En graag willen we alle sponsoren en iedereen die ons geholpen heeft ter voorbereiding op dit toernooi bedanken:

  • Wim, Stan & Ollie bedankt voor de heerlijke broodjes
  • Roland de Ridder bedankt voor sponsoring van de cadeautjes bij de Bingo
  • Ido van Wieren en Eric Turksma bedankt voor sponsoring van de boodschappen voor lunch.
  • Jeugdbestuur van FC Breukelen bedankt voor sponsoring van het extra uur bowlen.
  • En Jan, Esther en Leo…bedankt!