Vacatures bij het jeugdbestuur

Coördinator JO17 - JO19

Onze coördinator JO17-JO19 Michel Hobma heeft te kennen gegeven te stoppen als coördinator van deze leeftijdscategorie. Met heel veel enthousiasme en energie heeft Michel de afgelopen jaren deze jeugdcategorieen vanuit de club als coördinator begeleid en daar zijn we Michel heel dankbaar voor. Gelukkig blijft Michel zeer betrokken bij de club en hij wil graag het coördinatorschap van de JO12-JO13 op zich nemen. We zijn als bestuur en als club ontzettend blij dat de kennis, ervaring en vooral het enthousiasme en de kunde van Michel voor onze club behouden blijft.

Dit betekent wel dat we op zoek zijn naar een coördinator voor de JO17-JO19? De coördinatoren vervullen een belangrijke rol in de organisatie van onze club en we willen deze vacature heel graag zo snel mogelijk invullen. We zijn er van overtuigd dat er onder de ouders van de jongens in deze leeftijdscategorie moeders of vaders zijn die deze rol perfect zouden kunnen invullen en we doen dan ook heel graag een beroep op 1 (of meerdere) van de ouders om zich bij het jeugdbestuur te melden via jeugdcommissie@fcbreukelen.nl. Je kunt natuurlijk ook Michel even aan zijn mouw trekken om te vragen wat het coordinatorschap inhoudt.

Zoals iedere vereniging staat of valt het succes en vooral het plezier van de leden van de vereniging bij de inzet van vele vrijwilligers. Doordat er iedere zaterdag weer mensen bereid zijn om te vlaggen, te fluiten of achter de bar te staan en niet te vergeten een rol in het bestuur of als coördinator te vervullen maken we het met z’n allen mogelijk dat vele honderden kinderen en een flinke groep senioren iedere zaterdag lekker kan voetballen. Wil je ons hierbij helpen, meld je dan nu aan als coördinator. Heb je een kind bij FC Breukelen in deze leeftijdscategorie en wil je zeker weten dat hij iedere week met zijn teamgenoten de wei in kan, of vind je het gewoon leuk om onze mooie club te helpen dan zijn we op zoek naar jou!

Bestuurslid jeugd

Tijdens de afgelopen ledenvergadering is Gerard van Engelenburg terug getreden als jeugdvoorzitter van FC Breukelen. Gerard heeft te kennen gegeven dat de taak van jeugdvoorzitter helaas niet te combineren is met zijn huidige werkzaamheden en maakt graag plaats voor iemand die met veel energie de rol wil overnemen. Gelukkig blijft Gerard behouden voor onze club en heeft hij zich bereid getoond om de communicatie van, voor en over de club verder te begeleiden.

Dit betekent dat we op zoek zijn naar een bestuurslid voor de jeugd. Lijkt het je leuk (en dat is het echt) om het (jeugd)beleid van onze mooie club verder vorm te geven en wil je FC Breukelen en vooral haar jeugdleden een prachtige zaterdag bezorgen, dan is de rol van jeugdvoorzitter echt voor jou geknipt. Meld je bij Gerard via jeugdcommissie@fcbreukelen.nl of meld je bij 1 van de andere bestuursleden wanneer je interesse hebt in deze mooie en dankbare functie. Zij kunnen je precies vertellen wat het inhoudt en wat er van je wordt verwacht.

Onze club staat er ontzettend goed voor. Onze accommodatie is met het nieuwe hoofdveld dit seizoen nog mooier geworden, aankomende zomer zullen een aantal kleedkamers grondig worden vernieuwd en nog belangrijker, met Herman Schreurs hebben we een nieuwe Technisch Jeugd Coördinator die onze jeugdafdeling nog verder zal gaan verbeteren. De afgelopen jaren zijn er goede stappen gezet en nu hebben we een nieuwe jeugdvoorzitter nodig om Herman te helpen om verder te gaan bouwen. Wil je jouw club en alle vrijwilligers ondersteunen als jeugdvoorzitter, meld je dan aan. We kunnen jouw energie en enthousiasme goed gebruiken.

Met vriendelijke groet,