JO17-2 Kampioen!

Afgelopen weekend is het team JO17-2 kampioen geworden! Door verlies van de enig overgebleven mede-titel kandidaat zijn ze onbereikbaar geworden en kon de champagne worden ontkurkt.

Het kampioenschap is een mooie en verdiende bekroning op een seizoen, wat zich halverwege kenmerkte door een herindeling van de JO-17 teams. Dit heeft de TC wat hoofdbrekens gekost, maar uiteindelijk, met dank aan Michel Hobma, wist men het zo te regelen dat er een waardige selectie stond, die er vol voor ging.

En wat voor een selectie stond er! Het was een mix van onverzettelijkheid, snelheid en techniek, waardoor het publiek vaak mooi en verzorgd voetbal kreeg te zien.

En dit alles onder de bezielende leiding van coach Stefan en trainer Gerard, die de groep tot het einde van het seizoen gemotiveerd en scherp hielden. Namens de ouders en de jongens: hartelijk dank.

Er volgt nu nog de afsluitende barbecue en dan gaat iedereen genieten van een welverdiende vakantie (oh ja, en her en der nog wat school toetsen, maar dat mag de pret niet drukken.)