Harold Rietveld trainer FC Breukelen 2

Met ingang van het nieuwe seizoen is Harold Rietveld de trainer van het 2e elftal. Voor Rietveld is dit dan alweer het 4e seizoen bij FC Breukelen. Naast het trainerschap van 2e elftal is Harold ook jeugdtrainer van de 13-1. Dit talentvolle jeugdelftal maakt onder zijn bezielende leiding een goede ontwikkeling door.

Harold heeft ondertussen al de nodige trainers-ervaring opgedaan bij Elinkwijk, waar hij het 2e elftal en het belofte team JO23 onder zijn hoede heeft gehad. Dit lopende seizoen is hij samen met Jeffrey Pfoster het trainersduo van het 2e elftal. Het 2e elftal van FC Breukelen bestaat voornamelijk uit jonge spelers die voortkomen uit de jeugdopleiding van FC Breukelen. Dit jaar zijn vanuit dit elftal al Jop van Geffen en Falko van Doorn doorgestroomd naar ons vlaggenschip

We zijn dan ook zeer content met de aanstelling van Harold Rietveld en wensen hem plezier en succes toe voor het nieuwe seizoen.