MO13 begeleid het eerste elftal

Zaterdag 31 maart was het de beurt aan de MO13 om bij het eerste van FC Breukelen aan te treden. Mee het veld op aan de hand van een eerste elftal speler, het publiek begroeten en in de rust penalties nemen is niet iets wat deze dames dagelijks bezighoudt. Des te leuker was de middag toen de meiden super enthousiast en betrokken reageerde op dit gebeuren en vooral de leuke sfeer erom heen. Ook leuk om te zien dat het eerste elftal door de meiden enthousiast werden gesteund. Na het penalty schieten werden de meiden getrakteerd op frites en was de middag echt af. Met dank aan het mooie weer!

Mocht u nog meiden kennen die graag willen voetballen laat het ons weten. Een keertje meetrainen kan altijd. Het zou mooi zijn als FC Breukelen volgend jaar met 3 meidenelftallen, nu nog 2, aan de competitie kan starten. Trainingstijden:

  • MO13: dinsdag 17.00 – 18.00 en donderdag 17.30 tot 19.00
  • MO17: maandag 17.00 – 18.00 en woensdag 17.00 tot 18.00

Ook in de lagere teams spelen meiden. Die spelen echter in de jongensteams tot er voldoende meiden zijn om een MO team te vormen. Voor vragen over het meidenvoetbal bij FC Breukelen mail naar meisjes@fcbreukelen.nl