Voorbeschouwing FC Breukelen – DHSC

Het seizoen is officieel begonnen. Na een goede oefenreeks mocht FC Breukelen vorige week zaterdag aantreden tegen U.S.V. Elinkwijk. Een vermakelijk duel dat uiteindelijk gewonnen werd door FC Breukelen met 1-2. Beide doelpunten op naam van Daniël Kops. De andere wedstrijd in de bekerpoule werd gewonnen door DHSC. De mannen uit Utrecht wisten met 3-1 te winnen van vv de Meern zaterdag. Komend weekend staat het duel tussen beide winnaars op het programma: FC Breukelen – DHSC.

Over een goede oefenreeks gesproken. De voorbereiding van DHSC verliep ogenschijnlijk vlekkeloos. Achtereenvolgens werd er gewonnen van Sparta Nijkerk (0-1), HHC Hardenberg (0-1), FC Oudewater (1-3), vv Nieuwerkerk (4-0) en AZSV (6-2). Daarna werd het eigen Ad van Rooijen Thorbecketoernooi gespeeld en ook daar kwam DHSC als winnaar uit de bus. Echter moesten daar wel penalty’s aan te pas komen in de finale tegen vv Montfoort. De bezoekers van komende zaterdag zijn met een goed gevoel gestart aan het bekertoernooi en hebben dat goede gevoel omgezet in een eerste overwinning op de Meern zaterdag.

Zoals gezegd hebben beide teams een prima voorbereiding gedraaid en het eerste officiële duel winnend weten af te sluiten. Het beloofd een mooi potje te worden komende zaterdag!

De wedstrijdselectie voor zaterdag bestaat uit Alex Garin, Baran Karadag, Daniël Kops, Dave Hensbergen, Hans Kabalt, Jesse van Riet, Joery Knoop, Mark Rutgers, Mike Versloot, Nick Turksma, Nick van Nieuwkerk, Niels Neering, Nik van Tricht, Rachid Maamri, Raoul Sam-Sin, Roy Hom, Roy Turksma en Tom Kalkhuis.

Mark Simons ontbreekt in verband met een ontsteking aan zijn knie. Zoals bekend, ontbreken Sven Kolle en Nino Scheenhart voorlopig in verband met een afgescheurde voorste kruisband.