Voetbalclinic met Kelly Zeeman een succes!

Vanmiddag hebben op het hoofdveld 40 meiden meegedaan met de voetbalclinic. De clinic stond onder leiding van Jeffrey Pfoster met als speciale gast meervoudig international Kelly Zeeman.

Het weer was droog, een mager zonnetje scheen en de sfeer was goed. Een perfecte voetbalmiddag. De groepen werden gesplitst in 4 teams die elk een oefenvorm mochten uitvoeren. Leona, Nouaman, Jan S. en keeper Santos stuurde ieder een team aan en gaven aanwijzingen. Kelly liep tussen de teams door, deed mee of gaf nuttige aanwijzingen. Na 2 oefeningen hadden de meiden een korte drink pauze en was er gelegenheid om met Kelly op de foto te gaan en handtekeningen te verzamelen, op schoenen, T-shirts en zelfs op sokken kon Kelly haar handtekening zetten. Na de pauze volgen nog 2 oefenvormen en om 17.30 werd de clinic door Jeffrey afgesloten met een dankwoord naar Kelly.

Jeffrey, Jan S., Nouaman, Leona en Santos (en de diverse vrijwilligers) dank voor het mede organiseren van de clinic. De meiden die ik heb gesproken waren vol enthousiasme over de oefeningen, Kelly uiteraard, keeper Santos (vooral de meiden in de pubertijd!) en ook de ouders hadden het leuk. Een mooi event om het meiden voetbal bij FC Breukelen verder op de kaart te zetten en wat de meiden betreft voor herhaling vatbaar.

download-1

download-1

download-2

download-2

download-4

download-4

download-5

download-5

download-6

download-6

download-7

download-7

download-10

download-10

download-11

download-11

download-12

download-12