Voorbeschouwing vv Montfoort – FC Breukelen

Na de winst op het toernooi bij FC Abcoude staat vanavond de laatste test voor de start van het bekertoernooi op het programma. Er wordt geoefend in en tegen Montfoort. Montfoort is een oude bekende uit de competitie van twee jaar geleden. Een wedstrijd tussen beide ploegen zorgt bijna altijd voor spektakel, dus er wordt een mooie voetbalavond verwacht!

Afgelopen seizoen bemachtigde ‘The Orange Machine’ een plekje in de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse. Dit liep echter niet goed af, er werd met flinke cijfers verloren van zowel Sliedrecht als Nootdorp. Dit jaar gaan de mannen uit Montfoort op herkansing en komen uit in 1C, dezelfde poule als bekertegenstander DHSC uit Utrecht. Daarnaast draaide Montfoort tot nu toe een prima voorbereiding met onder andere een winstpartij tegen DOVO, een finaleplaats bij het Ad van Rooijen-toernooi bij DHSC en werd er afgelopen weekend toernooiwinst behaald op het zelf georganiseerde Montfoort Tournament.

De wedstrijdselectie voor vanavond bestaat uit Alex Garin, Baran Karadag, Daniël Kops, Dave Hensbergen, Hans Kabalt, Jesse van Riet, Joery Knoop, Mark Rutgers, Mike Versloot, Nick Turksma, Nick van Nieuwkerk, Niels Neering, Nik van Tricht, Rachid Maamri, Raoul Sam-Sin, Roy Hom, Roy Turksma en Tom Kalkhuis.

Mark Simons ontbreekt in verband met een ontsteking aan zijn knie. Zoals bekend, ontbreken Sven Kolle en Nino Scheenhart voorlopig in verband met een afgescheurde voorste kruisband.