Vrijwilligers gezocht voor de evenementencommissie!

Beste allemaal,

Na een aantal jaren met veel plezier diverse evenementen (zoals o.a. het Glow in the Dark toernooi, FIFA toernooi, Sinterklaas, Familiedag etc.) voor de jeugd van FC Breukelen te hebben georganiseerd is het tijd om aan het einde van dit seizoen het stokje over te dragen aan een nieuwe groep enthousiaste vrijwilligers!

De FC Breukelen Familiedag op zaterdag 10 juni a.s. is het laatste evenement wat wij als Evenementencommissie organiseren. We hopen oprecht dat er veel enthousiaste ouders/leden zijn die zich aanmelden voor een nieuwe Evenementencommissie om weer leuke activiteiten voor de jeugd te gaan organiseren. Wat betreft de invulling van de evenementen is iedereen vrij, maar natuurlijk kunnen wij de nieuwe Evenementencommissie op gang helpen met alle informatie van de afgelopen jaren, complete draaiboeken en onze contacten.

Het was altijd een feest om te zien hoeveel enthousiaste jeugdspelers zich voor de diverse evenementen aanmelden en wij hebben door deze leuke samenwerking inmiddels met zijn 6-en een hechte vriendschap opgebouwd. Dus houden wij er zelf, naast alle leuke herinneringen, iets heel moois aan over!

Mocht jij/jullie het leuk vinden om de uitdaging aan te gaan en De nieuwe Evenementencommissie van FC Breukelen te worden, stuur dan een mailtje naar evenementencommissie@fcbreukelen.nl .

Met vrijwilligers wel een vereniging!

Sportieve groet van Henriette, Cindy, Kitty, Monique, Jolanda & Ruth