Technische staf voor komend seizoen compleet

Met het verlengen van het contract van de hoofdtrainer Frans Schuitemaker, hebben wij de eerste stap voor het komende seizoen gezet. Op advies van Frans hebben wij Erik Turksma aangetrokken als assistent trainer.

Tevens hebben wij overeenstemming bereikt voor het nieuwe seizoen met onze keeperstrainer Martin Turksma.

In Jill Warmenhoven hebben wij twee jaar geleden een enthousiaste, kundige en hard werkende verzorgster voor onze selectie gevonden. Haar functie is voor de technische staf en selectie heel belangrijk en dus zijn wij zeer verheugd dat Jill weer voor een jaar heeft bijgetekend.

Herman Jansen heeft aangegeven na dit seizoen als teammanager te stoppen. Wij danken Herman Jansen voor zijn langjarige betrokkenheid als voorzitter Stichting Topvoetbal FC Breukelen, als sponsor en teammanager van onze eerste elftal. Voor zijn nieuwe uitdaging bij VV Maarssen wensen wij hem veel plezier en succes.

Voor komend seizoen wil FC Breukelen samen met Frans en een jonge, talentvolle, ambitieuze en hongerige selectie strijden voor handhaving in de Hoofdklasse of anders voor promotie in de 1e klasse.

André van Dijk continueert zijn jarenlange werkzaamheden als elftalleider en materiaal man. André wordt zeer gewaardeerd door de technische staf en de selectie voor zijn tomeloze inzet achter de schermen. Van het begeleiden van de scheidsrechter tot aan het organiseren van de “pupil van de week”. Wij zijn dan ook heel verheugd dat wij volgend jaar weer op André kunnen rekenen.

Jürgen Reiprich Voorzitter Stichting Topvoetbal FC Breukelen