Frans Schuitemaker ook volgend seizoen trainer van FC Breukelen

De Stichting Topvoetbal FC Breukelen is verheugd dat gisteren hoofdtrainer Frans Schuitemaker zijn contract met FC Breukelen met 1 jaar verlengd heeft. Met de aanstelling van Schuitemaker afgelopen januari kwam de noodzakelijke rust terug binnen onze club. Met de focus op lijfsbehoud zijn wij de 2e seizoenshelft ingegaan. Deze missie kan in de resterende 5 wedstrijden nog steeds slagen.

De start van Frans kende hoogte- en dieptepunten.Vooral belangrijk voor onze TC was hoe de (jonge) spelers zich zouden ontwikkelen. Daarnaast is de inzet en motivatie als team sterk verbeterd onder leiding van Frans Schuitemaker. Na overleg met de spelersraad heeft de TC dan ook ook besloten om Schuitemaker te vragen om voor een 1 jaar bij te tekenen.

Voor komend seizoen wil FC Breukelen samen met Frans en een jonge, ambitieuze en hongerige selectie strijden voor klassebehoud in de Hoofdklasse of anders voor promotie in de 1e klasse. Samen met Frans zal de technische staf op korte termijn verder ingevuld worden. Daarnaast wordt Frans nauw betrokken met het samenstellen van de spelersgroep voor het nieuwe seizoen. Wij feliciteren Frans met zijn aanstelling en wensen hem veel plezier en succes voor het nieuwe seizoen.