Kadoelen 45+ - FC Breukelen 45+

De laatste 3 wedstrijden wisten wij winnend af te sluiten. De lastige klus tegen de koploper van onze competitie stond voor afgelopen zaterdag op het programma. Zonder Jurgen, André, Leo, Erwin, Robbie en Maxim togen wij naar Amsterdam-Noord.

Het bleek al snel dat deze tegenstander een maatje te groot voor ons is. Binnen 5 minuten stonden we al 1-0 achter zonder dat we de middenlijn waren gepasseerd. De eerste helft was eenrichtingsverkeer richting ons doel. Toen we ook nog vlak voor rust een twijfelachtige penalty tegen kregen waarmee de stand op 4-0 kwam, was onze tegenstand gebroken.

De tweede helft ging wat meer gelijk op en gaf ons zelfs wat kleine kansjes. Jelle redde onze eer door de 5-1 te maken. Verder de wedstrijd gauw vergeten. We hebben genoten van het mooie weer en het biertje na de wedstrijd.

Komende zaterdag wacht ons AS ’80. Een tegenstander van ons eigen niveau.