Waar is de scheidsrechter?

Vrijdagavond jongstleden om 11 uur ontvingen we het bericht: ingedeelde scheidsrechter voor onze thuiswedstrijd JO13-1 haakt wegens een blessure af! Wat te doen?

Lars de Groot op archieffoto van maart 2014 (met Deen van Embricqs)

Zaterdagochtend, 4 februari ca. 9 uur – wie oh wie wil onze wedstrijd tegen Hertha fluiten??? Vaders, die in aanmerking komen, zijn al met andere teams onderweg of hebben andere verplichtingen. Op veld 3 staat scheidsrechter Lars de Groot de wedstrijd van onze JO9-3 te fluiten. Lars begrijpt van een van zijn vrienden uit het team JO13-1 dat een scheidsrechter voor hun wedstrijd gezocht wordt. Zonder te twijfelen en heel zelfbewust biedt Lars zijn diensten als scheidsrechter aan voor een wedstrijd met jongens van zijn eigen leeftijd.

Sceptische ouders van beide elftallen aan de zijkant, een jonge scheidsrechter en of dit goed gaat??? Wedstrijd eindigt in een gelijkspel, maar onder goede leiding van Lars.

Wij ouders van JO13-1 willen graag Lars in de “picture” zetten voor zijn fantastische vrijwilligerswerk als scheidsrechter en hartelijk danken voor zijn inzet. Tegelijkertijd willen we ook duidelijk maken hoe belangrijk vrijwilligerswerk en ook scheidsrechters voor onze club zijn!

Lars de Groot, jij bent een kanjer! Dank je wel!