Oh kom er eens kijken, wat ik bij de JO8-2 zag...

fcweesp

Het was 3 december vroeg in de ochtend, Dat deze coachpiet in de kou langs de lijn stond.

En dat was zeker niet voor niks want onze mannen en meid, Hebben deze piet met hun goede spel heel erg verblijd.

In het veld leken jullie wel strooipieten, En lieten de ouders van mooie passes genieten.

Jesse in de eerste helft op doel was een goede keus Zeker met goede verdedigers als Fee, Bram en Luca B voor zijn neus.

Al snel kregen we een paar kansen voorin, Maar de bal wilde er nog even niet in.

Weesp kwam één keer onder onze druk uit, En scoorde meteen voor Jesse zijn snuit,

Snel daarna kwam het hoogtepunt van de dag, Een prachtige aanval, ik wist niet wat ik zag,

Jordy speelde naar Vince en die speelde knap terug, Voor de keeper het wist lag de bal achter zijn rug.

Het was gelijk en we gingen snel op zoek naar meer Helaas lukte scoren niet meteen de volgende keer.

Voor rust maakte Jordy toch nog de 2-1 En Siem scoorde de bal vol met zijn goede been.

Met 3-1 voor smaakte de limo in de rust best, We gingen snel verder met Luca B in het keepersvest.

En meteen was de spanning terug in de wedstrijd Nadat Weesp scoorde bij hun eerste mogelijkheid

Daarna pakten jullie het weer heel goed op, Het middenveld met Luc, Luca L, Siem, en Jesse was top

De eerste paar kansen na rust zat het nog even niet mee Maar toen was het Vince met een schot en de 4-2

Jordy scoorde er nog een paar en toen hadden we er zeven, En daar is het voor vandaag bij gebleven.

Een verdiende overwinning en dus schoten we met een goed gevoel Allemaal nog een penalty op het Weesper doel.

Blijf zo goed spelen en oog houden voor elkaar. Dan valt er genoeg te juichen in het nieuwe jaar.

Nu eerst genieten van het feest met sint en piet Tot deze scout jullie snel weer op het veld ziet.