Bikkeltjes in de kou – JO7-1 tegen SV De Vecht

jo7
devecht
Oef dat wordt afzien: rijp op de velden, ademwolkjes in de lucht door de kou. Niet alleen afzien voor de jongens, maar ook voor de ouders  :-) Maar de kou mag de pret niet drukken en de mannen gaan na het omkleden enthousiast zich opwarmen voor weer een nieuwe wedstrijd in de VSV competitie: vandaag tegen SV De Vecht JO7-1 uit Loenen.

De kou heeft blijkbaar effect op onze mannen want uit het niets scoort De Vecht zo maar 1-0. De Vecht heeft in het begin het overwicht in het spel, maar onze mannen verdedigen zich goed. Wik en Matthijs weten enkele aanvallen van De Vecht te stoppen. Ook Julian op het doel doet goed zijn best. Dan bouwen Joeri en Quinn samen een mooie aanval op. Helaas weten ze de aanval niet te verzilveren. Wik pakt weer met verve de bal af van de tegenpartij en speelt hem door naar Joey die een aanval inzet, maar helaas ook weer zonder doelpunt.

De Vecht weet naast aan te vallen ook goed te verdedigen. De beide partijen houden het spel mooi breed en alle jongens rennen echt van de ene kant van het veld naar de andere kant. Tot de pauze blijkt De Vecht helaas sterker dan Breukelen en de tussenstand is 2-0.

Na de pauze staat Sam op het doel en weet menig aanval te stoppen. Daniel pakt regelmatig de bal af van de tegenpartij, maar helaas scoort De Vecht het derde doelpunt. Stijn zet de aanval in. Breukelen krijgt meer de overhand, maar helaas weten we de aanvallen niet om te zetten in doelpunten. Weer verdedigen Matthijs en Wik goed. Dan ontstaat er echt een spannende rally, Daniel verdedigt met passie, Sam loopt goed uit, maar helaas toch nog een doelpunt tegen.

En de eindstand is 4-0 uiteindelijk. In de kleedkamer blijkt dat veel jongens toch echt last van de kou hebben gehad: erg koude tenen en handen, gauw omkleden en lekker warme chocomel drinken thuis! Met pepernoten…

Bikkels zijn het, die jongens van ons!