Wordt vervolgd…

sch44
jo12
Deze zaterdag pakten de jongens van FC Breukelen JO12-2 in de uitwedstrijd in Harmelen de draad weer op waar ze hem vorige week thuis hadden neergelegd. Toen dwong het team met strijd en inzet een gelijkspel af tegen Maarssen. Blijkbaar was er een vervolg….

SCH'44 JO12-2 kwam fris uit de startblokken en zette het team direct onder druk. Dat zal het voordeel van de thuisploeg wel zijn. Maar het Breukelense team had een antwoord klaar. Sneller dan in de vorige wedstrijden. En dat was winst op zich. Ze rechten de rug en gaven tegendruk. En zo scoorde Tyler na slordig spel van de keeper en verdediging van SCH'44. Dat de teams aan elkaar gewaagd waren, liet het scorebord vijf minuten later zien. Harmelen scoorde de 1-1. De verdedigers van Breukelen krabden zich op het hoofd toen de bal achter Quint in de touwen verdween. Wat gebeurde er precies? Hoe stonden de posities? Wie coachte wie? Toen vlak voor rust Harmelen nogmaals scoorde, na goed combineren en doordrukken waren de jongens van Breukelen toe aan een kop thee….. De voorspellingen aan de zijlijn waren echter gunstig. ‘We zouden gelijkmaken en zelfs winnen’.

harmelen

Actie

Dat kwam niet helemaal uit, maar na vier minuten in de tweede helft stond al wel de 2-2 op het scorebord. Het spel golfde op en neer, geen van beide teams wilde verliezen. Er werd hard gewerkt, wat niet altijd het gewenste resultaat had. Toen na een uur voetballen 3-3 als eindstand op het scorebord stond, kon iedereen daar tevreden over zijn. Net als dat iedereen tevreden was met de oliebollenverkoop op de vrijdagavond. Er waren 50 zakken verkocht, en behalve 167 euro aan de clubkas droeg die actie bij aan de teamgeest. Misschien is dat de grootste winst wel van deze week. (Met dank aan alle ouders die hebben geholpen!) Laten we deze tekst rondbreien door de kop te herhalen: to be continued….