Het ene verlies is het andere niet

msv19
jo11
Twee weken geleden leken we weer even F pupillen. Alles ging fout en we konden geen vuist maken. Met een 0-7 nederlaag liepen we het veld af. Vorige week, uit tegen MSV in Montfoort trokken we ook aan het kortste eind. Maar dat gebeurde wel na een hoop strijd. En dat het na een 3-0 ruststand uiteindelijk 8-0 werd, maakte eigenlijk niet zo heel veel uit. Iedereen was vies, iedereen was moe, iedereen had hard gewerkt.

Ik kan wel weer alle doelpunten gaan beschrijven, maar is het niet beter om alle spelers een keer de revue te laten passeren? We beginnen achterin.

Reno Kwak. Keeper. Met zijn linkerhoek als favoriete hoek om gestrekt naar toe te duiken. Mag zich verbaal nog meer laten gelden, maar vaste waarde en regelmatig een stevig slot op de deur.

Raf Bosman. Over slot op de deur gesproken. Coacht van achteruit. Staat er nog wel eens alleen voor in de verdediging. Weet zich dan toch prima te redden door goed inzicht.

Pom van Vessem. Grote stappen, snel thuis. Stevig schot in de benen. Gaat graag mee op avontuur als FC Breukelen vooruit denkt. En dat is dus regelmatig.

Sytse Willems. Blijft twee keer 25 minuten gaan. Balopruimer achterin. Laat zich de kaas niet van het brood eten. Maakt goed gebruik van zijn fysiek. Pikt zijn doelpuntjes mee.

Ruben de Rooij. Stofzuiger. Tweebenig. Ondanks twee jaar trainingsachterstand in staat om de wedstrijd te lezen. Gaat nog veel meer brengen in de tweede competitiehelft.

Melle Moonen. Onze tweede linkspoot. Ondanks feit dat hij niet de grootste is, laat hij zich niet eenvoudig van de bal zetten. Mooie passeerbeweging in huis.

Floris Bakker. Trainingsbeest. Mooie traptechniek. Goede balbehandeling. Moet nog meer pannenkoeken eten zodat hij in de wedstrijd ook voorop gaat in de strijd.

Sacha Luken. Creatieveling op het middenveld. Passeert makkelijk. Heeft goede steekpass in de benen die hij nog vaker kan gebruiken.

Ollie van Heusden. Hard schot. Kan uit alle hoeken schieten. Op dit moment afgetekend topscoorder. Haalt ook met regelmaat ballen van de eigen doellijn. Blijft gaan.