MO15 herpakt zich weer!

mo15
KDO
Zaterdag 4 november de MO15 speelt thuis tegen KDO MO15-1 uit de Kwakel. Enkele ouders blikten voor de wedstrijd nog even terug op de pot van vorige week. En kwamen nogmaals tot de conclusie dat onze meiden zich niet hoefden te schamen voor de 2-0 nederlaag die zij hadden geleden. Vandaag nieuwe ronde nieuwe kansen en tegen een van de ondersten kunnen we ons vast makkelijk herpakken.

De eerste helft was het Isa die het doel bewaakte. FCB bleek al snel de bovenliggende partij te zijn dus de verwachtingen waren hooggespannen. De tegenstander werd veelal op de andere helft gehouden en kansen werden ruimschoots gecreëerd. Een prachtige voorzet rechtsvoor van Jenna, die zij mooi over de verdediging heen bracht, bereikte Tessa die de keepster direct verraste met de 1-0. Breukelen ontfutselde de bal meerdere malen van KDO, welke totaal niet aan hun eigen spel toekwam.

Er volgde een regen aan corners en het werd erg druk rond het 16 metergebied. Eventjes leek het op prijsschieten. Totdat de 2-0 (Tessa) als een kopie van het eerste doelpunt volgde, zij het nu met een omhaal van Jenna. De stand breidde zich voor rust nog uit met een “hoppa-twintig-meter-schot” van Dewi (3-0) en een mooi achter de verdediging langsgekomen Hannah (4-0) die ook het doel feilloos wist te vinden.

De eerste helft was het koud en miezerde het zelfs, logisch gezien de tijd van het jaar, dus enige voorbereiding kwa schoeisel en kledij was geen overbodig luxe voor de supporters en coaches. Echter de tweede helft brak het zonnetje toch nog heerlijk door en dan wordt het lastig kijken zo tegen de zon in. “Kan ie eventjes uit?” werd er naast me al geroepen.

De tweede helft was nog niet koud van start of Tessa wist wederom het doel te vinden (5-0). Keepster Jill die Isa had afgelost, kreeg nog even iets meer te doen dan in de eerste helft het geval was maar wist het doel overtuigend goed schoon te houden. Achterin bleef de boel aardig op slot, zodat er weer snel opgebouwd kon worden naar voren.

Vervolgens eiste Dewi de 6-0 nog even op. Tot slot werd Laura haar doelpunt helaas wegens buitenspel afgekeurd, dit was toch echt een a-hummetje naar de grensrechter toe. Zo bleef de eindstand steken op 6-0 en was de wedstrijd van vorige week weer vergeten. Volgend weekend tegen de nr. 3, concurrent de Meern welke we ook zeker niet mogen onderschatten.