JO15-3 wint overtuigend van nummer 2

jo15-3
hertha
Voor de tiende (!) keer op rij pakte het team van Robbie en Stefan de winst. Dit keer tegen de nummer twee van de competitie, SV Hertha uit Vinkeveen. Het was weer een fraaie teamprestatie.

Na een korte aftastende fase, vielen in de eerste helft al vrij snel de eerste treffers op te tekenen van Mohammed en Mika. In alle linies werd er goed gespeeld en werd de tegenstander vrijwel geen ruimte gegeven. De achterhoede speelde solide en sloot telkens goed aan, de voorhoedespelers liepen niet buitenspel en op het middenveld werd er ook goed positiespel gespeeld en druk gezet. Keeper Jack speelde goed mee als de bal vanuit de achterhoede op hem werd teruggespeeld. Het was na twintig minuten wel duidelijk dat FC Breukelen de voorsprong niet meer uit handen zou geven.

Er volgden nog doelpunten van Abu en de beide Nicks. Ver in de tweede helft kon Hertha toch nog een doelpunt maken na een moment van onachtzaamheid bij een inworp. Eindstand 5-1.

Met acht gespeelde wedstrijden in de competitie heeft het team 70 doelpunten gescoord en slechts 6 tegendoelpunten geïncasseerd. Volgende wedstrijd is thuis tegen hekkensluiter FC Aalsmeer.