JO13-1 en JO17-2 naar wedstrijd FC Utrecht – Excelsior

fcutrecht
Vanmorgen om 10:45 verzamelden zich de JO13-1 en JO17-2 met begeleiding om met de bus te vertrekken richting Galgenwaard in Utrecht. Bij de warming –up werd de naam van Giovanni Troupée geroepen, die vervolgens een blik richting het vak waar de afvaardiging van FC Breukelen zat.

Om klokslag 12:30 vond de aftrap plaats. FC Utrecht begon goed, maar het leverde geen kansen op. De eerste grote kans was voor Excelsior, maar die leverde gelukkig niets op. Aan het einde van de eerste helft wist FC Utrecht nog even gevaarlijk te worden Amrabat schoot op de paal en Zivkovic kopte een bal in de handen van de keeper. De ruststand was dan ook 0 – 0.

De tweede helft ging, gelukkig, verder waar FC Utrecht in de eerste helft gestopt was. Fel kwamen ze uit de startblokken en Ayoub schoot de bal binnen 2 minuten na de aftrap al achter de doelman van Excelsior. Barazite maakte niet veel later, door middel van een afstandschot, de 2 – 0 . FC Utrecht kreeg nog wat kansen, maar wist niet verder uit te lopen. Excelsior wist dan ook, als een duveltje uit een doosje, de 2 – 1 binnen te tikken.

Dit leverde nog een spannende laatste 7 minuten op, maar veranderde niets aan de eindstand. FC Utrecht won verdiend met 2 – 1 van Excelsior. Tevreden vertrokken we om 15:00 richting Breukelen. Al met al heeft iedereen een leuke middag gehad.