Breukelen 4 verdiend een punt

tov
4e
Zaterdag, 5 november vertrok FC Breukelen 4 naar Baarn voor de wedstrijd tegen TOV. Na een paar teleurstellende resultaten hebben de mannen van het vierde een goed overleg gehad en zijn er wat tactische wissels doorgevoerd. Zodoende begonnen we vandaag zeer geconcentreerd. Dit leidde al na 9 minuten tot de 0-1 door ‘good old Mark’.

We hadden de wedstrijd goed onder controle en speelden mooi combinatievoetbal met nog enkele redelijke mogelijkheden. Na een minuut of 25 stond Mark achter de bal om een goede vrije trap op het hoofd van Falko te leggen, die knikte overtuigend de 0-2 binnen.

Bij deze stand zou je eigenlijk behoudend moeten spelen maar er werd te veel geforceerd om het derde doelpunt te maken. Zodoende kwam de tegenpartij er vaak gevaarlijk uit omdat we het veld te lang hielden. Uit een corner werd de bal niet goed weggewerkt en kon de spits van TOV aannemen en schieten. Na een oog aanschouwelijk makkelijke bal werd deze verkeerd ingeschat en stond daar ineens 1-2 op het bord. Toch wel iets teleurstellend werd er de rust ingegaan en leidde dit tot gesprekken om elkaar nog sterker en scherper te maken. Hierdoor moest er meerdere onlosmakelijk wissels plaatsvinden die inherent aan het voetbal zijn.

De tweede helft startte TOV zeer scherp en werden wij met de rug tegen de muur gedrukt. Na een spaarzame counter van ons, kopte Floris zeer fraai maar helaas tegen de paal, ook in de rebound mocht het niet baten en schoot Michael tegen de paal.

Daarna kwamen we er niet meer aan te pas en werden we eigenlijk op conditie verslagen en al snel stond het 2-4. Uiteindelijk had Falko nog een mooie solo in huis en scoorde fraai de 3-4. Hier bleef het bij en had onze ploeg zeker een punt verdiend.

img_3115

We hebben vandaag laten zien dat we zeker niet onderdoen voor onze tegenstanders, langzaam begint er een patroon in te komen en zal het resultaat zeker komen. Volgende week Olympia uit. Een zeer belangrijke wedstrijd om uit die onderste regionen te komen.