Beter dan de vorige keer…

kockengen
jo7
Deze zaterdag stonden we weer tegenover Kockengen JO8. De vorige keer hadden we met 11-0 verloren van dit team, die wel 2 koppen groter leken. De mannen waren dan ook redelijk nerveus en stuiterden de kleedkamer zo ongeveer uit. Kockengen gaat weer actief van start, maar Breukelen zit beter in de verdediging.

Ondanks dat Matthijs op keep enkele keren de aanvallen goed weet te stoppen, staat Kockengen al snel voor met 3-0. Ook Breukelen creëert mooie kansen, Quinn en Joeri gaan er vaak vandoor met de bal, geholpen door Sam en Stijn. Julian probeert te scoren, helaas gestopt door de keep. De verdediging van Kockengen is erg goed. Weer neemt Kockengen de bal, Matthijs loopt goed uit, weet in eerste instantie de bal te stoppen, maar helaas scoort Kockengen weer. 5-0 is de stand voor de rust.

In de tweede helft blijft Breukelen de druk opvoeren: Wik verdedigt met verve en Daniel stopt regelmatig een aanval. Weer gaan Quinn en Sam en Joeri in de aanval, maar weten deze helaas niet te verzilveren. Kockengen gaat erg snel in de rebound: 6-0. Enkele aanvallen van Kockengen gaat gelukkig naast het doel, nu staat Julian goed te keepen. Uiteindelijk eindigt de wedstrijd 9-0 in het voordeel van Kockengen.Twee doelpunten minder dan de vorige keer, dus we gaan er op vooruit!

Met het nemen van de penalty’s na de wedstrijd winnen we wel: Julian heeft echt super goed gekeept en alle mannen gaven alles bij het nemen van de penalty’s. Zelfs Kick - onze 3 jarige ‘mascotte’, meest fanatieke fan en broertje van Stijn - scoorde!