Stress langs de kant – super spannende wedstrijd van JO7

nederhorst
jo7
Zaterdagochtend stonden onze mannen in de ochtendzon en mist op het hoofdveld van Nederhorst ten Berg om tegen JO9-4 te spelen. De mannen gingen gelijk goed van start en hadden vrij snel veel overwicht voor het doel van Nederhorst. De tegenpartij was alleen erg sterk in de verdediging.

Julian waagde als eerste een schot op het doel, die ging er echter helaas net ernaast. Ook Joeri’s eerste poging belandde op de paal. Ook Wik maakte een mooi rally richting het doel. Breukelen blijft maar aanvallen en – helaas – blijft de tegenpartij steeds maar goed verdedigen. De spanning is te snijden aan de kant van het veld, de ouders bijten op hun nagels van de spanning. En dan valt gelukkig het eerste doelpunt door een mooie voorzet van Quinn, en ingekopt door Stijn. 1-0! Soms is er een uitbraak van Nederhorst, maar Sam staat echt super goed te keepen. De wedstrijd wordt echt heel mooi over het gehele veld gespeeld en de mannen spelen goed over. Stijn en Joeri bouwen de volgende aanval mooie op, Joeri doet een voorzet en Joey scoort het tweede doelpunt.

In de tweede helft gaat Breukelen weer gelijk in de aanval, Sam loopt goed uit. Ondanks het open spel komt het soms uit op een kluitje kleine kereltjes om 1 bal J. Matthijs loopt vaak goed vrij en trekt het spel breed. Joeri gaat weer in de aanval en deze keer blokt de keeper van Nederhorst erg goed. Quinn en Sam bouwen een mooie aanval op, weer helaas geblokt. Joeri spurt langs 3 verdedigers van Nederhorst komt en na een rommelige pot voor het doel scoort hij het derde doelpunt.

Een van de tegenspelers doet een eenmansaanval op ons doel, Stijn loopt als keeper mooi uit en stopt de bal, super actie en erg goed gekeept! Weer zet Quinn de aanval in maar weer weet Nederhorst de aanval af te wenden. De keeper van Nederhorst gooit in, recht op Quinn af. Quinn schopt de bal weer richting doel, de bal vliegt omhoog en met een grote en hele mooie boog schiet de bal zo over de keep het doel in: 4-0. Dat was echt een doelpunt voor StudioSport, echt fantastisch.

Zo’n spannende wedstrijd hadden we als ouders nog niet gezien, wat een stress en commotie langs de lijn! We hebben er van genoten en we zijn echt super trots op onze mannen!