Open huis bij JO11-1

desto
jo11
Deze dag stond alweer de laatste bekerwedstrijd in de poule op het programma. Uit bij DESTO op het fijne tijdstip van kwart voor elf. Met de wisselende resultaten winst, verlies, off-day, en toernooiwinst in het achterhoofd werd de wedstrijd benaderd. Daarnaast en zoals eerder gezegd is de bekercompetitie gebruikt als oefenwedstrijden.

Met aanvoerder Joris voorop werd vandaag gestart en dit leverde direct al een eerste kans op binnen de minuut. Even later kreeg de FCB een vrije trap op eigen helft, welke diep werd weggezet door Samuel. Aangenomen door Presley draaide deze naar de goal en schoot binnen, 0-1 binnen 2 minuten. Vervolgens een periode met een aantal kansen over en weer met als beste kans een diepe bal van Levi langs de ver voor zijn doel staande keeper waarbij Tieme net niet het laatste tikje kon geven. In de 10e minuut kwam DESTO langszij door een fraaie bal en waarmee keeper Lars het nakijken had. FCB zakte in en vergat voor de bal te gaan hoewel met enig geluk geen tegengoal werd geïncasseerd. In de 21e minuut was het toch DESTO dat een gaatje vond en de voorsprong nam. Met deze stand werd de rust gehaald.

Iedereen was het er mee eens dat wij feller moesten spelen en dat wij vol voor de bal moesten gaan en niet wachten totdat de tegenstander begon te lopen.

Hoe anders pakte het uit dan in deze tweede helft met links en rechts een poging en kansen was het DESTO dat de dienst uitmaakte. De keeper van de tegenpartij plukte de ballen van de voeten van de “All Whites” en fungeerde daarnaast als extra speler in de verdediging. Duidelijk was wel dat wij wederom met een keeper te maken hadden die niet in zijn eigen team speelde. Dit doet echter niets af aan het feit dat je wel gewoon je best moet doen en vandaag zat het er gewoon niet in. Met enige regelmaat werd de score opgevoerd door DESTO en er was geen kruid tegen gewassen. Met een open huis kon net niet voorkomen worden dat de dubbele cijfers werden gehaald en zo werd uiteindelijk met 10-1 afscheid genomen van de bekercompetitie.

Vol goede moed kan de JO11-1 zich richten op de competitie welke volgende week verder gaat met de uitwedstrijd tegen sv De Vecht om 9.00 uur.

Sponsors JO11-1: De communicatie architect, Michel Hobma.