Update kantinediensten oktober 2016

Inmiddels zijn er al de nodige kantinediensten uitgevoerd en we zijn heel blij om te zien dat alle teams zo goed mogelijk proberen om invulling te geven aan de diensten. Het vaste barteam is hartstikke blij met alle ondersteuning die ze de afgelopen maanden hebben gekregen en hopen dat de rest van het seizoen de kantinediensten op dezelfde enthousiaste wijze ingevuld worden. En mocht je na het uitvoeren van een kantinedienst zo enthousiast geworden zijn dat je vaker in de kantine wilt helpen, dan ben je uiteraard van harte welkom. Meld je in dat geval bij Leo Augustin of bij 1 van de bestuursleden en je wordt met open armen ontvangen.

Regelmatig krijgen we vragen over de planning van de kantinediensten. Het is nog niet voor iedereen duidelijk wanneer zijn of haar team dienst heeft en hoe ze dit te weten kunnen komen. Onderstaand daarom nog even een korte toelichting.

We plannen de kantinediensten zover vooruit als dat het wedstrijdprogramma bekend is. We kunnen meestal niet langer dan een maand vooruit plannen omdat we zoveel mogelijk rekening moeten houden met het speelschema van de diverse teams. Wanneer het schema is opgesteld door onze planner, dan wordt het verstuurd naar de coördinatoren. Deze sturen het schema op hun beurt door naar de leiders van de teams die aan de beurt zijn in die maand om de diensten invulling te kunnen geven. Tevens wordt in het wedstrijdprogramma op de site aangegeven wanneer welk team in de aankomende weken kantinedienst heeft.

In de laatste week van de maand wordt het schema van de maand erop verstuurd. Zo zal aankomende week het schema voor de maand november verspreid gaan worden. Ontvang je geen schema, dan betekent het dat jouw team dus geen kantinedienst heeft in die maand.

Hopelijk hebben we hiermee de vragen omtrent de planning beantwoord.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur