Nieuwe coördinator toernooien

mkdhafaopahabinh
Vanaf dit seizoen neemt Bram Havers de coördinatie van de toernooien van Ron Scholten over. Bij deze willen we Ron bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren.

Bram stelt zich voor: “Vorig jaar is mijn zoon Tom gaan voetballen bij FC Breukelen. Hoewel ik zelf nooit competitie gevoetbald heb, speel ik de laatste jaren wel in de zaal bij BZVV. De rest van mijn voetbalervaring komt uit mijn jeugd (paaltjesvoetbal) en af en toe eens een bezoek aan een wedstrijd van het Nederlands elftal. De inhoudelijke voetbalstrategie laat ik dus beter aan anderen over, dan richt ik me op het coördineren van de toernooien.

De aanpak van de coördinatie zal grotendeels hetzelfde blijven. Het werkt goed dus dat moeten we niet veranderen. Op details zal ik het wat aanpassen. Zo zal het overzicht van toernooien via de website beschikbaar komen, inclusief de speelsterkte, zodat je gemakkelijk het toernooi kan vinden dat bij jullie team past. En de toernooiuitnodigingen van andere verenigingen zullen online gedeeld worden zodat je jouw team zelf direct kan inschrijven. Suggesties en ideëen om het verder te verbeteren hoor ik uiteraard graag.”

Bram is te bereiken op het e-mailadres toernooien@fcbreukelen.nl