FC Breukelen JO7 steelt de show!

jo7
csw
Vorige week tegen Kockengen JO8 bleek erg lastig, wat moet je tegen jongens die 2 koppen groter zijn ?!?! Dus dat zou spannend worden zaterdag 1 oktober tegen Wilnis JO9! Gelukkig bleken ze deze keer geen 2 koppen groter te zijn; phieu, wat een opluchting.

Na een kleine opwarming ging FC Breukelen gelijk in de aanval: Joeri en Julian bouwen de aanval samen mooi op en Matthijs maakt deze aanval af: doelpunt! FC Breukelen blijft constant overwicht houden voor het doel van de tegenstander. Joeri doet een schot op het doel, helaas op de paal. Niek zet ook de aanval in. Dan scoort Joeri het 2de doelpunt. Soms breekt de tegenpartij uit en dan haalt Wik de bal mooi terug, hij verdedigt met passie. Quinn staat op keep en weet goed een aanval op het doel te stoppen. Weer zet FC Breukelen de aanval in! En nu is het Joey die scoort: 3-0. Dan weer een aanval: eerst op keep dan in de rebound er in: 4-0, via prachtige assist van Julian afgemaakt door Matthijs. Ook Wilnis verdedigt met vergen en weet enkele aanvallen van Breukelen goed af te weren. Na nogmaals een goede redding van de keep van Wilnis is het pauze: tussenstand 4-0 voor Breukelen! Nu eerst een glaasje limonade.

img_9621

De tweede helft: nu staat Wik op doel en Quinn in het veld. Quinn scoort gelijk 5-0! En Stijn scoort het 6de doelpunt. FC Breukelen is niet meer te stoppen! Een aanval van Quinn wordt goed geweerd door tegenpartij en ook Niek’s aanval wordt helaas gestopt. Wik vangt midden op het veld netjes de bal op en Breukelen kan weer de aanval inzetten. Corner! Niek neemt deze corner en Joey scoort! 7-0. Niek schopt de bal richting het doel, de keep blokt. Ook Stijn zet de aanval in, helaas gaat de bal uit. Breukelen blijft maar aanvallen! Joeri scoort het 8ste doelpunt en het 9de! Stijn gaat weer in de aanval, de keep stopt deze helaas. Joey neemt een corner. Stijn en Matthijs doen een poging en Joeri scoort weer: 10-0. Als laatste bouwen Joeri en Matthijs samen de laatste aanval heel mooi op: 11-0!

img_9619

Dat was een mooie revanche op de week er voor en de mannen zijn helemaal blij. Ook de coaches Willem en Maikel zijn reuze trots. Ondanks het gemis van Sam en Daniel, was het echt een hele mooie wedstrijd. Sam kwam wel goed aanmoedigen en dat heeft zeker geholpen!

img_9616