Allereerste wedstrijd JO7!

nederhorst
fc breukelen schild
Zaterdag 17 september vroeg in de ochtend: de allereerste wedstrijd van JO7 in de VSV competitie, tegen Nederhorst. Wik, Sam, Quinn, Matthijs, Daniel, Stijn, Joey en Joeri komen het veld op (lees: ze stuiteren van spanning en enthousiasme). Eerst een teamfoto maken en dan onder de bevlogen leiding van coach Willem gaan de mannen als professionals zich opwarmen.

jo7-team-20160917

FC Breukelen heeft de eerste helft duidelijk het overwicht in het balbezit. De tegenpartij doet een aanval, maar Matthijs – die de eerste helft op keep staat – blokt de aanval mooi. Joeri doet een aanval en scoort bijna. Joey maakt – na een spannend moment voor het doel van de tegenstander – het eerste doelpunt. 1-0 voor Breukelen! En Joey doet een tweede poging, deze keer helaas op de paal. Net voor de pauze scoort de tegenpartij helaas de gelijkmaker. Nu maar eerst een glaasje limonade.

De tweede helft: Stijn staat nu op doel. Joeri neemt weer een mooie aanval, corner deze keer. Daniel neemt de corner. Weer heeft FC Breukelen duidelijk het overwicht, maar weten ze de aanvallen helaas niet te verzilveren. Ook Quinn doet een aanval, helaas goed geblokt door de keep van de tegenpartij. FC Breukelen gaat helemaal los voor het doel van Nederhorst. En weer begint Joeri met een mooie aanval, net naast de paal helaas. De tegenpartij breekt uit, Sam en Wik weten enkele aanvallen goed te stoppen, maar toch scoort de tegenpartij. Bij een tweede poging weet Stijn de aanval mooi tegen te houden. Daniel zet de aanval in, dan Joey weer en Joeri.

Aan het eind weet de tegenpartij een derde tegendoelpunt te scoren. 3-1 verloren tegen Nederhorst, maar een hele mooie en sportieve eerste wedstrijd van de mannen van JO7!