JO13-1 wacht nog op eerste punten

svloosdrecht
fc breukelen schild
Gisteren stond de tweede competitiewedstrijd op het programma. De tegenstander was Loosdrecht. Na een voorbespreking en een warming-up werd er om 10:30 stipt afgetrapt. Onze jongens werden gelijk teruggedrongen op de eigen helft en al vrij snel viel er een ongelukkig doelpunt 1 – 0.

img_2391
img_2393

Loosdrecht bleef aandringen en onze jongens probeerde alles om eruit te komen, maar het bleef eenrichtingsverkeer. Ondanks dat counterde Breukelen en dit leverde een enkele kans op, maar helaas geen doelpunt. Loosdrecht kreeg kans na kans en het was dan ook niet verwonderlijk dat Loosdrecht de score vergrootte naar 2 – 0. Job wist menig bal uit zijn doel te houden en voorkwam een monsterzege van Breukelen. De 3 – 0 kon hij echter niet voorkomen. Dit was dan ook de ruststand.

img_2397
img_2400

Na rust kwam Breukelen beter in hun spel. Grote kansen wisten ze niet te creëren, maar ze wisten het spel van Loosdrecht te ontregelen. Halverwege wisten ze nog eenmaal het net te vinden en zette de eindscore op 4 – 0. Loosdrecht had verdiend gewonnen. De ervaring van deze wedstrijd kunnen we meenemen naar volgende week.

Foto’s: Jürgen Reiprich