Breukelen JO12-2 wint met overmacht van OSM 75 JO12-2 (of: de ochtend van de T)

osm75twitter
fc breukelen schild
De cijfers spreken boekdelen. Met 9-1 zette Breukelen JO12-2 zaterdagochtend in een bekerduel het team van OSM 75 JO12-2 aan de kant. Overtuigend. Zeer netjes. Het was de ochtend van de T. Zo leek het achteraf. Alle doelpunten kwamen voor rekening van jongens wiens naam met een T begon.

Thieu, Tyler en Tim (Die laatste dan met de H als achternaam). Al is deze waarneming niet honderd procent sluitend. Want ook Nick liet een treffer aantekenen. En hoe. Dat wil trouwens niet zeggen dat alleen de T’s en de ene N alleen maar stonden te ballen.

Het was te danken aan puur Teamwerk dat de T’s en die ene N zo profijtelijk de ballen in het net achter de keeper van OSM konden deponeren. Het motto: ‘Teambelang boven eigenbelang’ werkt. Het lijkt wel of de heren al weken met elkaar samenspelen.

netjes 9-1

Dat was ook de mening van de Twee dames naast deze verslaggever. Remco en QuinT stonden als poortwachters hun doel schoon te houden. Die ene keer, direct na de pauze, dat de bal toch in de touwen vloog, lag vast aan de Thee. Of aan het ontbreken daarvan (;-)).

Met dank aan Bouke voor de kop van dit verhaal. Top!