Ginola Alflen en Nakota van Ligten schieten FC Breukelen 2 naar volgende bekerronde

2e
fc aalsmeer
Na 2 beker overwinningen tegen Argon en AMVJ, had Breukelen 2 vandaag genoeg aan een gelijkspel om winnaar te worden van de poule.

Breukelen speelde een prima eerste halfuur, waarin men duidelijk de bovenliggende partij was. Aanval na aanval golfde op het doel van tegenstander FC Aalsmeer af en het klasseverschil werd helaas maar vertaald in 1 goal. Uit een gevaarlijke vrije trap van Roy Turksma, schoot de eveneens uit de A1 overgekomen Ginola Alflen prachtig binnen bij de 2de paal. Ondanks meerdere kansen was dit ook de ruststand.

Na 5 wissels in de 2de helft werd het spel rommeliger en haalde men niet meer het niveau van de eerste helft. Toch was het Nakota van Ligten (ook overgekomen uit de A jeugd) die uiteindeljk de wedstrijd in het slot gooide met de verdiende 2-0.

Zo werd de voorbereiding afgesloten met de 7de overwinning op rij. Deze week wordt er nog 3x getraind om de puntjes op de I te zetten voor de start van de competitie tegen buurman CSW 2.

In oktober mag men in de knock-out fase van de beker proberen een rondje verder te komen.