Jori van der Merkt blijft en nog 4 aanwinsten voor komend seizoen

Jori van de Merkt
De uitgesproken doelstelling van de technische commissie om zoveel als mogelijk spelers van de huidige selectie voor FC Breukelen te behouden is gelukt. Na goed over zijn toekomst nagedacht te hebben, heeft Jori van der Merkt laten weten, in de toekomst ook graag het tenue van FC Breukelen te dragen! Wij zijn heel blij met zijn beslissing en wensen Jori veel power en succes toe in de nacompetitie poule. Misschien toch nog hoofdklasse volgend seizoen?

Gezien de breedte van ons huidige team hebben trainers Jamal Yahaioui en Jeffrey Pfoster aangegeven doelgericht nog meer spelers voor het komend seizoen aan te nemen. De TC is hiermee aan de slag gegaan en nu kunnen we bekend maken dat teammanager Herman Jansen, Hoofd Scouting Ab Kabalt en Jürgen Reiprich overeenkomsten bereikt met de volgende spelers:

Rodney Weverling

Via Deen van Embriqs goede gesprekken met Rodney gehad. Een defensieve middenvelder respectievelijk verdediger (26 j.) die de afgelopen 2 jaar bij Ajax ZAT 1 speelde en daarvoor 6 jaar bij Ajax ZAT 2.

Ike Nanka Bruce

Op aanbeveling van Jamal! Een snelle aanvaller (twee-benig) die 10 jaar geleden onder Jamal in Den Helder trainde (1ste en hoofdklasse), daarna Zouaven en als laatste bij OFC. Ike (30 jaar) gaat met OFC de nacompetitie in en hopelijk met goede afloop. Veel succes Ike!

Michael Bonsompen Mensah

Goede jeugdopleiding genoten bij Almere City, Vitesse/AGOVV en MVV. Vervolgens Zeeburgia en Jos/Watergraafsmeer, maar helaas geblesseerd geraakt. Aanvaller, 20 jaar, snel, heel gemotiveerd om minimaal 15 goals te scoren!

Nourdin Bourazama

Tijdens een proeftraining 2 jaren geleden als voorbereiding op de hoofdklasse was Nourdin (20 jaar) al positief bij ons opgevallen! Een goed seizoen bij FC Hilversum gespeeld als verdediger of defensieve middenvelder.

Faouzi Ben Yerrou

Een jonge verdediger (rechtsback, 19 jaar) die tijdens zijn A-jeugd bij Argon en Zeeburgia op divisie niveau speelde en de laatste twee jaren ook in Zeeburgia Zo-1.

Wij wensen alle spelers een goed einde van dit seizoen en verheugen ons op hun komst in het nieuwe seizoen. Een seizoen waar wij met veel plezier hopelijk heel veel mooie, spannende en succesvolle wedstrijden op de Broekdijk te zien krijgen!

Hiermee zijn de voorbereidingen voor het komende seizoen afgesloten. Onze dank gaat uit naar allen die in hun vrije tijd alles eraan gedaan hebben om weer een goede selectie samen te stellen conform het Technische Beleid.