Cor ten Bosch ziet kansen in de nacompetitie

Teamfoto-eerste-feature
“We hebben de eerste maanden van de competitie veel punten laten liggen. De voorbereiding verliep heel wisselvallig. Je zag wel dat we meer tijd nodig hadden. De start van het seizoen kwam voor ons te snel met de vele spelerswisselingen. Ik had in de voorbereiding 22 spelers, nu zijn er helaas door diverse omstandigheden nog zo’n 15 spelers van over’’.

Trainingskamp

“We hebben echt een grote stap voorwaarts kunnen maken na het uitermate geslaagde trainingskamp in de winterstop. De selectie is daarvoor heel veel dank verschuldigd aan onze teammanager Herman Jansen. Hij heeft zowel op financieel als op organisatorisch gebied bergen werk verzet voor het slagen van het trainingskamp’’.

Opmars

“We kwamen van ver, we stonden, vergeet dat niet, vijfde van onderen. Het begon te draaien, wonnen onder andere dik verdiend van koploper Sliedrecht en huidig kampioen DFS. Helaas wel nog twee uitglijders, uit bij WNC en thuis tegen Zuidvogels’’.

Blessures

“Sam Osei, iedereen kent zijn geschiedenis, laat nu regelmatig zien hoe goed hij kan voetballen. Heel jammer is dat we een tijdje diverse spelers hebben moeten missen vanwege schorsingen en blessures. Routinier Gijs Roodbeen moest zelfs afhaken, hij had echt ons nog verder op weg kunnen helpen. Mark Simons, hij speelde vorig seizoen nog wat anoniem in het tweede, is nu echt doorgebroken. Maar liefst vier spelers gaan hogerop, bij respectievelijk Ajax, KHFC, TEC en DOVO, spelen. Fc Breukelen kan daar trots op zijn’’.

Inpassen jonge talenten

“Ik heb dit seizoen veel jonge spelers hun debuut laten maken te weten Dave Hensbergen, Hans Kabalt, Jessie v d Riet en Nino Scheenhart. Zij zijn de toekomst van de club’’.

Nacompetitie

“Ik ben druk bezig om bij bevriende collega’s alle informatie over de tegenstanders in de nacompetitie te verkrijgen. Ga er maar vanuit dat ik alles te weten kom. Wij hebben niks te verliezen dus we gaan er vol voor!

We gaan als selectie en staf er vanuit dat iedereen in en bij (Fc) Breukelen ons komt steunen, te beginnen zaterdag in Langbroek’’.