Eind goed, al goed?!

roda boys bommelerwaard
1e
Met een verdiende overwinning op Roda Boys/Bommelerwaard in Aalst, onder toezien van vele Breukelse supporters heeft ons elftal toch nog de derde plaats gehaald!

Doelpuntmakers waren Renaldo Jongebloet en Daniël Kops, beide 2-maal. Smaakmakers waren zeker onze jeugdige spelers Dave Hensbergen als linksback en de invallers Jesse van Riet en Maikel Goosens! Op het nippertje lukte het Maikel niet om de 5-de goal te scoren kort voor het laatste fluitsignaal! Eindstand 1-4.

Janthijn Augustin zat op de bank. Alle drie jonge spelers sluiten, voor het rest van dit seizoen, bij onze selectie voor de nacompetitie aan!

Voor een zeer uitgebreide fotoreeks van deze wedstrijd: kijk op deze site (fotograaf Gerald van Zanten).

De bijgestelde doelstelling – nacompetitie via derde plaats of winnen van de derde periodetitel – is bereikt. Nu staat het eerste voor de taak het in de laatste wedstrijden in de poule tegen SVL, ’s-Gravenzande en PKC'83 alles uit de kast te halen om de twee finales tegen de winnaar van de andere poule te mogen spelen!

Het is de wens van ons elftal en de technische staf dat de supporters ons talrijk en positief van de zijlijn komen ondersteunen!